Hobbymessen bedrukken

Een hobbymes is een handig hulpmiddel om bij de hand te hebben. Gebruik het mes bijvoorbeeld om pakketjes te openen of om precisie werk af te snijden. Met het hobbymes heb je een origineel en praktisch geschenk in handen voor iedere relatie.

Een hobbymes: hét meest praktische tool voor in huis

Een hobbymes, ook wel vaak stanleymes genoemd, is een praktisch hulpmiddel om bij de hand te hebben. Iedereen bestelt weleens online en het openen van zo’n pakketje kan dan een hele opgave zijn. Sommigen gebruiken hier een pen voor, anderen een sleutel, maar het blijft toch altijd een lastig iets. Met een hobbymes kan je in no-time heel eenvoudig je pakketje open maken en dat zal de ontvanger van het bedrukte hobbymes heel fijn vinden.

Daarnaast is de hobbymes, zoals de naam eigenlijk al doet weggeven, ideaal voor hobbyisten en d-it-yourselfers. Met het hobbymes kunnen zij precisie werk toepassen en kunnen zij genieten van een top resultaat.

Laat jouw hobbymes bedrukken met logo en/of tekst

De hobbymessen zijn geheel naar wens te bedrukken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het stanleymes met logo te laten bedrukken in jouw eigen PMS kleuren. Hiermee komt jouw huisstijl volledig tot zijn recht op het artikel en trek je jouw professionaliteit volledig door. Uiteraard is het ook mogelijk om het hobbymes met tekst te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je eigen contactgegevens, je bedrijfsnaam of gewoon een leuke quote of tekstje. De mogelijkheden voor het bedrukken van het hobbymes zijn eindeloos en wij helpen je graag op weg.

Jouw bedrukte hobbymes bestel je online

Weet je al precies welk hobbymes je wilt en welke opdruk je wilt hebben, dan kun je jouw hobbymes relatiegeschenk heel eenvoudig via de webshop bestellen. In slechts enkele stappen kun je hier onder andere je gewenste hoeveelheid en opdruk aangeven. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen ontvang je (vaak) dezelfde dag nog een drukproef van ons. Op dit digitale voorbeeld kun jij zien hoe jouw stanleymes met bedrukking eruit komt te zien. Wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo voldoet het eindresultaat altijd aan je verwachtingen en kom je achteraf niet voor verassingen te staan.