Gereedschap

"Werken" aan je reclame en naamsbekendheid? Bedrukte gereedschapartikelen komen altijd van pas bij je relaties. Wees hun mentale support bij klussen en kom altijd positief in beeld bij je doelgroep. Bekijk het veelzijdige assortiment en laat je verrassen.

(94 artikelen gevonden)

Pagina's

Reclame gereedschap voor het vergroten van jouw naamsbekendheid

De kracht van goede reclame zit 'm in herhaling. Doordat je naam of logo herhaaldelijk in beeld komt, zal deze lang blijven hangen en wanneer men op zoek is naar een bepaald merk, zullen ze meteen aan jou denken. Dit maakt gereedschap perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Wanneer je relatiegeschenk gereedschap weggeeft, zul je bij iedere klus in beeld komen. Bovendien 'help' je je doelgroep met de klus, waardoor je ook in een positief daglicht komt te staan. Dit zal jouw merk en organisatie zeker ten goede komen. Geef reclame gereedschap weg op beurzen of bijvoorbeeld bij een workshop of marketingactie. Hiermee geef je ze een prachtige aandenken waar ze nog jaren plezier van zullen hebben.

Kies uit een breed assortiment jouw relatiegeschenk gereedschap

Het juiste gereedschap is het halve werk. In het brede assortiment gereedschap vind je altijd het juiste werktuig. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een weggevertje op een beurs of een cadeautje om weg te geven na afloop van een workshop, dan kun het beste kiezen voor een compacte tool, zoals een bedrukte multitool of een rolbandmaat met opdruk. Wil je je relaties verrassen met een luxe en origineel geschenk of ben je op zoek naar een luxe cadeau om weg te geven bij je markering actie? Ook dan hebben wij het perfecte relatiegeschenk gereedschap in huis. Kies voor een luxe gereedschapsset bedrukt met jouw eigen logo. Of combineer een handige tool, zoals een bedrukte duimstok met je eigen bedrukte werkkleding. Hiermee heb je een compleet 'werkpakket' in handen, waarmee je iedere relatie kan verrassen.

Gereedschap bedrukken? Kies altijd voor een bedrukking die bij je past

Niet alleen in het assortiment heb je een brede keuze. Ook qua drukmogelijkheden zijn er verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld gereedschap met logo bedrukken in je eigen PMS-kleuren, waardoor je huisstijl volledig tot zijn recht komt. Maar je kunt ook kiezen voor een full-colour opdruk, waarbij je een opvallend gepersonaliseerd gereedschap in handen krijgt. Hiermee kun je je relaties echt verrassen. Naast gereedschappen bedrukken is het ook mogelijk om bepaalde gereedschappen te laten graveren. Hiermee krijgt het gereedschap een luxe uitstraling en wordt het een origineel cadeau om weg te geven. 

Al jouw gepersonaliseerd gereedschap bestel je online

Wanneer je jouw relaties wilt verrassen met gepersonaliseerd gereedschap, kun je deze heel eenvoudig via de website bestellen. Voor al het reclame gereedschap kun je hier je drukwensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan de aantallen, kleur etc. Voordat wij het gereedschap bedrukken ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring. Hierop kunt je precies zien hoe jij uiteindelijke reclame gereedschap eruit komt te zien. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat precies voldoet aan jouw wensen.