Gereedschapssets bedrukken

Een gereedschap set is onmisbaar in ieder huishouden. Laat daarom gereedschapssets bedrukken met jouw bedrijfslogo en een slimme slogan en gebruik deze praktische tools als marketingtool. Met bedrukte gereedschapssets als relatiegeschenk help jij jouw zakelijke partners en particuliere relaties uit de brand terwijl jij aan de branding van je bedrijf werkt.

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Een gereedschapsset als relatiegeschenk

Verras jouw relaties met een handig geschenk. En niet zomaar een geschenk, maar een handige gereedschapsset. Dit complete geschenk is een ideale weggever voor iedereen die graag klust. Dat maakt het een perfect cadeau om in te zetten op een beurs of tijdens een bouwgerelateerd evenement. Ook als extraatje bij een workshop of cursus is een gereedschapsset een perfect relatiegeschenk. Hiermee geef je deelnemers een blijvend aandenken en stimuleer je ze tegelijkertijd om te blijven klussen. Combineer de gereedschapsset relatiegeschenk ook eens met een bedrukte jas, een polo met opdruk of andere werkkleding en maak jouw geschenk hiermee helemaal compleet.

Van compacte gereedschapsset tot uitgebreide totaalsets

De gereedschapsset kennen verschillende vormen en maten. Hierdoor kun je altijd een gereedschapsset kiezen die past bij jouw behoeften. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een luxe geschenk om bijvoorbeeld weg te geven bij een jaarafsluiting of als kerstgeschenk, dan kun je kiezen voor een uitgebreide en luxe set. Deze zijn er al met meer dan 20 delen. Zoek je juist iets kleiner, waarmee je een grote doelgroep kunt bereiken op bijvoorbeeld een beurs of ander evenement, dan hebben wij ook sets vanaf 2-delen. Deze zijn compact en eenvoudig uit te delen aan de massa. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse tools, zoals een bedrukt zakmes of een rolmaat met logo. Ook hiermee zul je menig relatie verrassen. Wanneer je kies voor het schenken van gereedschap, is de keuze reuze.

Laat jouw gereedschapsset bedrukken met logo of tekst

Wanneer je echt impact wilt maken met je gereedschapsset kun je deze laten bedrukken. Hiermee krijgt jouw gereedschapsset relatiegeschenk een persoonlijke touch, dat zeker gewaardeerd wordt door de ontvanger. Je kunt de gereedschapsset bedrukken met je eigen logo, maar het is ook leuk om hier een unieke tekst of quote op te laten drukken. Hiermee krijgt de gereedschapsset een origineel karakter, waar jouw doelgroep zich wellicht aan kan relateren. Laat jouw gereedschapssets bedrukken in je eigen PMS-kleuren, in full colour of laat ze graveren met een luxe inscriptie.

Alle gereedschapsset relatiegeschenken bestel je online

Via de website kun je heel eenvoudig al jouw relatiegeschenken bestellen. Heb je in het brede assortiment een relatiegeschenk gevonden die bij je past, dan kun je hier op je eigen gemak al jouw wensen aangeven. Denk hierbij aan de gewenste aantallen en uiteraard bedrukkingswensen. Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld waarop je kunt zien hoe jouw gereedschapsset relatiegeschenk eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Hierdoor ben je er zeker van dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet.