Multitool bedrukken

Verras je relaties met een, praktisch gezegd, alles in één geschenk. De multitools zijn handig, multifunctioneel en onmisbaar bij iedere klus. Laat de multitool bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst en profiteer van een groot bereik.

(12 artikelen gevonden)

Verras je relaties met een multitool

Als het om gereedschap gaat is de multitool één van de meest gewilde gadget. Deze compacte op zakformaat gemaakte tool is ideaal bij niet alleen het klussen, maar ook bijvoorbeeld wanneer je gaat kamperen of tijdens andere avontuurlijke uitstapjes. De multitool is vaak voorzien van een zakmes en andere handige hulpmiddelen, zoals een schaartje, een tang en ga zo maar door. De multitool is op zichzelf al een verrassing voor iedere relatie.

Altijd een multitool relatiegeschenk dat bij jou past

Er is een breed scala aan multitools te vinden op de markt. Bij ons gaan ze van promotionele- tot hoogwaardig Zwitsers kwaliteit. Hierdoor kan je altijd een multitool vinden dat bij je past. Kies bijvoorbeeld voor een promotionele multitool met opdruk van je logo en deel deze uit op beurzen. Of kies voor een multitool relatiegeschenk van Zwitsers kwaliteit en geef deze weg als relatiegeschenk. Voor iedere doel en doelgroep is er een passende multitool te vinden.

Bestel jouw multitool relatiegeschenk direct online

Via onze webshop kun je binnen enkele stappen jouw multitool relatiegeschenk bestellen. Op de productpagina kun je al je wensen aangeven. Denk aan de gewenste aantallen, kleur en bedrukking. Wanneer we al jouw wensen hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld waarop je kunt zien hoe jouw persoonlijke multitool relatiegeschenk eruit komt te zien. Pas wanneer je hier 100% tevreden over bent zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet.