Duimstok bedrukken

Een duimstok is een handig stuk gereedschap dat iedereen in huis dient te hebben. Het is een ideaal hulpmiddel bij kleine en grote klussen. Dit maakt de duimstok een origineel relatiegeschenk om weg te geven.

(9 artikelen gevonden)

Ga voor langdurig resultaat met een bedrukte duimstok

Een duimstok is een handig hulpmiddel om te gebruiken bij het klussen. Deze handige vouwmeter heeft een compact formaat en is in no-time uit te vouwen tot een meetstok van 2, 3 of soms zelf 5 meter. Het voordeel van een duimstok is niet alleen het compacte formaat. De duimstok blijft ook strak en stabiel, waardoor het heel eenvoudig is om een bepaalde afmeting af te tekenen. Daarnaast kan de duimstok ook perfect gebruikt worden om strakke hoeken te maken. Kortom, de ‘simpele’ duimstok is een onmisbaar hulpmiddel bij het klussen en daarom een perfect geschenk om weg te geven aan hobbyisten en klussers.

Laat jouw duimstok bedrukken met logo en/of tekst

In het assortiment gereedschap heb je een brede keuze aan duimstokken. Je kunt ervoor kiezen om een promotionele duimstok te laten bedrukken met logo voor optimaal resultaat. Dit weggevertje is perfect om in te zetten tijdens grootschalige acties en evenementen, zoals beurzen. Daarnaast kun je ook kiezen voor duimstokken van het topmerk Stabila. Laat de Stabila vouwmeter bedrukken met logo en/of tekst en geef deze weg bij een speciale marketingactie of als geschenk bij een unieke gelegenheid. Voor iedere doel is er een passende duimstok te vinden.

Duimstok bedrukken? Bestel direct online

Wil jij jouw relaties ook verrassen met een bedrukte duimstok? Dan kan je deze heel eenvoudig online bestellen. Tijdens het bestelproces kun je op je eigen gemak al je wensen doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste aantallen, opdruk etc. Wanneer je al je wensen hebt doorgegeven en wij je bestelling hebben ontvangen, zal onze studio beginnen aan een digitale drukproef. Op dit digitale voorbeeld kan je precies zien hoe jouw duimstok met bedrukking eruit komt te zien. Ben je 100% tevreden met je drukproef, dan zullen wij het drukproces in gang zetten. Zo ben je er altijd zeker van dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet.