Rolmaten bedrukken

Bevindt jouw doelgroep zich in de bouwsector of wil jij zorgen dat jouw medewerkers zich nog meer met jouw merk verbonden voelen? Laat rolmaten bedrukken als relatiegeschenk om je bedrijf te promoten. Terwijl jouw zakelijke en particuliere relaties van alles en nog wat opmeten met een rolmaat met jouw logo erop, meet jij de resultaten van jouw investering.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat een rolmaat bedrukken om je bedrijf te promoten

De bedrukbare rolmaat is een praktisch en origineel geschenk voor jouw relaties. Vooral in de bouwsector is de rolmaat met logo een populair relatieschenk om weg te geven, want welke bouwvakker heeft er geen rolmaat op zak? Daarnaast is de bedrukte rolmaat ook een originele weggever met bedrukking om cadeau te doen aan iedere relatie die houdt van klussen of binnenkort gaat klussen. Of het nu om een klein klusje gaat of een grote verbouwing, dit praktische relatiegeschenk komt altijd van pas. Breng je bedrijf dus vandaag nog onder de aandacht en laat een rolmaat of meetlat bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst.

Meetbaar resultaat met bedrukte meetlatten en rolmaten

Bij iedere klus is een rolmaat noodzakelijk. Dit veelgebruikte artikel kan zorgen voor een groot bereik bij jouw doelgroep en relaties. Laat de rolmaat met logo bedrukken voor het vergroten van je naamsbekendheid. Daarnaast is het ook leuk om een meetlat met naam en tekst te bedrukken voor een unieke en persoonlijke uitstraling. Je relaties zullen dit zeker waarderen. De rolmaat met bedrukking is een leuk geschenk om weg te geven bij een verbouwing of tijdens DIY-evenementen, cursussen en workshops. Je kunt de rolmaat met opdruk ook uitstekend combineren met andere gereedschap en veiligheidsartikelen met bedrukking. Denk aan bijvoorbeeld bedrukte zakmessen of complete gereedschapssets met opdruk

Bedrukte rolmaten in diverse stijlen en uitvoeringen

De functie van de rolmaat is redelijk standaard, maar je hebt wel een ruime keuze in de verschillende stijlen en uitvoeringen. Het assortiment varieert van eenvoudige en functionele rolmaten met een zilveren design tot multifunctionele design rolmaten met een waterpas en notitieboekje. Ook in de uitvoering heb je een ruime keuze. Voor promotionele doeleinden is een 2 meter lange rolmaat voldoende, maar wanneer je wilt dat deze ook nog lang gebruikt gaat worden kun je beter kiezen voor een rolmaat van 5 meter. In het brede assortiment vind je altijd een bedrukbare rolmaat die bij jouw business past.

Van professionele rolmaat met bedrukking tot handig meeneem formaat

Wanneer je rolmaten bedrukt om meer naamsbekendheid te verkrijgen of om leads te genereren is het belangrijk te weten wat jouw doelgroep nodig heeft. Zo heeft een professionele klusser meer baat bij een bedrukte rolmaat van hoge kwaliteit maar is voor de standaard Nederlander een kleinere rolmaat met logo ook leuk. Om de juiste te bedrukken rolmaat uit het assortiment te kunnen kiezen, bedenk je daarom met welk doel je rolmaten bedrukt en voor wie je rolmaten personaliseert. Wil je grote massa’s bereiken door middel van schattige sleutelhanger rolmaten met bedrukking of ga je voor een selectieve groep klussers die je blij maakt met een stevige gepersonaliseerde rolmaat?

Rolmaten bedrukken voor medewerkers en collega’s

Je kunt ook rolmaten bedrukken om deze intern uit te delen. Rolmaten weggeven als relatiegeschenk met logo is niet alleen relevant voor wie werkzaam is binnen de bouwsector. Ook in andere branches is de relevantie van een rolmaat met bedrijfslogo makkelijk in te zien. Een rolmaat kan namelijk altijd van pas komen! Daarom kun je gemakkelijk medewerkers en collega’s op kantoor blij maken met een bedrukbare rolmaat. Of jouw business nu in de reisbranche, de bouwsector of in de horeca industrie zit, een rolmaat relatiegeschenk is altijd een handige weggever.

Kinderen verblijden met bedrukbare rolmaten

Praktischere relatiegeschenken zoals een rolmaat met opdruk worden vaak aan volwassenen gekoppeld. Dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Je kunt namelijk rolmaten bedrukken en inzetten als leerzaam cadeautje aan kinderen, waarmee jouw merk extra zichtbaar is voor zowel kinderen als diens ouders. Twee vliegen in één klap! Laat daarom vrolijk gekleurde rolmaten bedrukken en deel deze uit op scholen of evenementen. Voor kinderen is de rolmaat met tekst een leerzaam presentje, voor jouw business is het een uitbreiding van de doelgroep. Let er wel op dat een bedrukte rolmaat niet geschikt is voor alle leeftijden. De scherpe randjes van een uitgeschoven rolmaat kunnen een gevaar vormen voor de vingers van kleine kinderen.

Bestel jouw rolmaat relatiegeschenk eenvoudig online

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Hier kun je ook direct aangeven wat de bedrukkingwensen zijn. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef om te zien of deze aan jouw wensen voldoet. Pas na goedkeuring zullen wij de rolmaten of meetlatten bedrukken. Het is tevens mogelijk om een sample van het artikel aan te vragen. Zo kun je precies zien of de rolmaat aan je verwachtingen voldoet. 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.