Rolmaten bedrukken

Bevindt jouw doelgroep zich in de bouwsector of wil jij zorgen dat jouw medewerkers zich nog meer met jouw merk verbonden voelen? Laat rolmaten bedrukken als relatiegeschenk om je bedrijf te promoten. Terwijl jouw zakelijke en particuliere relaties van alles en nog wat opmeten met een rolmaat met jouw logo erop, meet jij de resultaten van jouw investering.

(23 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat een rolmaat bedrukken om uw bedrijf te promoten

De bedrukbare rolmaat is een praktisch en origineel geschenk voor uw relaties. Vooral in de bouwsector is de rolmaat met logo een populair relatieschenk om weg te geven, want welke bouwvakker heeft er geen rolmaat op zak? Daarnaast is de bedrukte rolmaat ook een originele weggever met bedrukking om cadeau te doen aan iedere relatie die houdt van klussen of binnenkort gaat klussen. Of het nu om een klein klusje gaat of een grote verbouwing, dit praktische relatiegeschenk komt altijd van pas. Breng uw bedrijf dus vandaag nog onder de aandacht en laat een rolmaat of meetlat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

Meetbaar resultaat met bedrukte meetlatten en rolmaten

Bij iedere klus is een rolmaat noodzakelijk. Dit veelgebruikte artikel kan zorgen voor een groot bereik bij uw doelgroep en relaties. Laat de rolmaat met logo bedrukken voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Daarnaast is het ook leuk om een meetlat met naam en tekst te bedrukken voor een unieke en persoonlijke uitstraling. Uw relaties zullen dit zeker waarderen. De rolmaat met bedrukking is een leuk geschenk om weg te geven bij een verbouwing of tijdens DIY evenementen en cursussen en workshops. U kunt de rolmaat met opdruk ook uitstekend combineren met andere gereedschap en veiligheidsartikelen met bedrukking. Denk aan bijvoorbeeld bedrukte zakmessen of complete gereedschapssets met opdruk

Bedrukte rolmaten in diverse stijlen en uitvoeringen

De functie van de rolmaat is redelijk standaard, maar u heeft wel een ruime keuze in de verschillende stijlen en uitvoeringen. Het assortiment varieert van eenvoudige en functionele rolmaten met een zilveren design tot multifunctionele design rolmaten met een waterpas en notitieboekje. Ook in de uitvoering heeft u een ruime keuze. Voor promotionele doeleinden is een 2 meter lange rolmaat voldoende, maar wanneer u wilt dat deze ook nog lang gebruikt gaat worden kunt u beter kiezen voor een rolmaat van 5 meter. In het brede assortiment vindt u altijd een bedrukbare rolmaat die bij u past.

Bestel uw rolmaat relatiegeschenk eenvoudig online

Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken, kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Hier kunt ook direct aangeven wat uw bedrukkingwensen zijn. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef om te zien of deze aan uw wensen voldoet. Pas na uw goedkeuring zullen wij de rolmaten of meetlatten bedrukken. Het is tevens mogelijk om een sample van het artikel aan te vragen. Zo kunt u precies zien of de rolmaat aan uw verwachtingen voldoet. 

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.