Mondkapjes

Daar waar de anderhalf-meter regeling niet toegepast kan worden, zoals in het openbaar vervoer, is het verplicht om niet-medische mondkapjes te dragen. Onderstaande decoratieve mondkapjes zijn niet geschikt voor medisch gebruik of als persoonlijk beschermingsmiddel, maar helpen wel in de strijd om verdere verspreiding te voorkomen.

Sorteer op

10 producten

Herbruikbaar gezichtsmasker Katoen
Vanaf
€ 1,66
Multifunctionele sjaal custom made
Vanaf
€ 0,68
Herbruikbaar gezichtsmasker Katoen 3-laags
Vanaf
€ 2,72
Gezichtsscherm
Vanaf
€ 1,50
Herbruikbaar 2-laags gezichtsmasker met anti-bacterieel filter
Vanaf
€ 2,83
IIR gezichtsmaskers per 50 stuks
Vanaf
€ 0,10
Ear Saver eco voor gezichtsmaskers
Vanaf
€ 0,30
Herbruikbaar gezichtsmasker
Vanaf
€ 2,39
Op = Op
Herbruikbaar gezichtsmasker met bandje Made in Europe
Vanaf
€ 1,77
Herbruikbaar gezichtsmasker Made in Europe
Vanaf
€ 1,78

Waarom het dragen van een mondkapje belangrijk is

Je ziet de mondkapjes steeds vaker terugkomen in het straatbeeld en dat is eigenlijk maar goed ook. Dankzij het dragen van mondkapjes wordt de verspreiding van virussen namelijk zo veel mogelijk voorkomen. Er is enige verwarring dat de gezichtsmaskers ook de drager beschermen tegen besmettingen, maar dat is niet het geval. Het masker zorgt er enkel voor dat druppels van de drager zelf worden tegengehouden. Je draagt een mondkapje dus vooral om zelf het virus niet – of in mindere mate – te verspreiden.

Belangrijk bij het dragen van een mondkapje is dat je enkel de elastieken band aanraakt bij het op- en afdoen. Dit voorkomt namelijk dat er druppels op je hand terecht komen. Daarnaast is het ook van belang om nadat je het masker hebt opgezet ook de neusclip aan te drukken. Hierdoor blijft het gezichtsmasker deze extra goed op het gezicht blijft zitten.

Mondkapjes in alle soorten, kleuren en stijlen

Er is een verschil tussen medische mondkapjes en niet-medische mondkapjes. Het verschil tussen beide zit hem in de functie. Zo zijn medische mondkapjes bedoeld om de drager te beschermen en ‘normale’ mondkapjes doen juist het tegenovergestelde. Aangezien medische mondkapjes noodzakelijk zijn in de zorg bieden wij bij Van Helden je enkel ‘normale’ mondkapjes aan.

De mondkapjes zijn er in verschillende stijlen. Zo kan je kiezen voor een 3-laags mondkapje dat je de mogelijkheid biedt om er een extra filter tussen te voegen. Alle mondkapjes zijn te bedrukken met logo en/of tekst. Zo kan je de mondmaskers personaliseren naar jouw eigen design. Hiermee laat je als organisatie zien dat je geeft om de gezondheid van je klanten en medewerkers en dat wordt zeker gewaardeerd.

Bestel jouw mondkapje met logo of tekst online

Wil jij mondmaskers laten bedrukken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Via de webshop kan jij heel eenvoudig al jouw bedrukkingswensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan het design, de kleur etc. Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst zal onze studio aan de slag gaan met een digitale drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld waarop je kunt zien hoe jouw mondkapje met bedrukking eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het resultaat zullen wij de mondkapjes bedrukken. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kan je altijd contact met ons opnemen.