Aanstekers bedrukken

Naast de standaard aanstekers hebben wij ook unieke, multifuntionele aanstekers. Wilt u uw aanstekers bedrukken? Ook dit is mogelijk. Ontdek hier ons volledige assortiment aan aanstekers.

(16 artikelen gevonden)

Pagina's

Er zijn veel gelegenheden waarop aanstekers met logo verspreid kunnen worden. Als promotiemiddel hebben aanstekers met opdruk een langdurig effect en worden door veel verschillende mensen gebruikt.

Bedrukte aanstekers als giveaway of geschenk

Een bedrukte aansteker met logo is één van de meest populaire bedrukbare premiums! Een aansteker als relatiegeschenk wordt bijna overal weggegeven. Voor iedere gelegenheid hebben wij passende promotie aanstekers. Denk bijvoorbeeld aan aanstekers met opdruk voor het uitdelen op beurzen, festivals, in cafés of het toevoegen van barbecue aanstekers aan een zomerpakket. Een aansteker misstaat ook zeker niet in het jaarlijkse kerstpakket, zodat klanten en zakenrelaties de kerstkaarsjes kunnen aansteken met een aansteker met uw bedrijfslogo. De manier waarop u uw promotie aanstekers schenkt, ligt aan de identiteit van uw organisatie en de relatie die u met uw klanten heeft. Dat aanstekers bedrukken voor langdurige exposure zorgt, spreekt voor zich.

Aanstekers met logo op festivals en evenementen

Aanstekers met uw logo erop zijn uitermate geschikt voor festivals en andere gezellige evenementen. Door de aanstekers met opdruk te verspreiden op dergelijke feestjes bereikt u een bepaald publiek en als delen van uw doelgroep zich hiertussen bevindt, is dit zeker een goede optie. Voor bedrijven en organisaties gericht op studenten zijn de bedrukte aanstekers goed om uit te delen tijdens opendagen of binnen studieverenigingen. Een echte knaller is dan de aansteker met flesopener, waarmee uw logo extra de aandacht trekt. Deze aansteker is niet alleen zichtbaar wanneer de vlam nodig is, maar wordt ook nog eens tevoorschijn gehaald wanneer er een biertje geopend wordt.

Groot bereik door middel van aanstekers met opdruk

De aanstekers kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam, logo of leuke tekst. Een aansteker inclusief opdruk wordt absoluut gewaardeerd door uw relaties en partners. Bovendien zorgen bedrukte aanstekers voor promotie en hebben ze een zeer groot bereik. Aanstekers worden vaak uitgeleend onder rokers en zelfs door een ander persoon weer meegenomen. Met behulp van aanstekers bedrukt met uw bedrijfslogo vergoot u dus snel en gemakkelijk uw merkbekendheid; aanstekers worden van hand tot hand doorgegeven. Tip: een aansteker wordt vluchtig bekeken, zorg dus voor een opvallende en pakkende boodschap die direct de aandacht trekt. U kunt aanstekers ook goed gebruiken om hashtags te introduceren of te promoten. Mensen zullen automatisch opzoek gaan naar de hashtag.

Bic aanstekers laten bedrukken

Eén van de bekendste en meest gebruikte merken onder de aanstekers is de bedrukbare Bic aansteker. Deze hebben we zowel in mini als maxi formaat. Daarnaast is het bij een Bic aansteker mogelijk om te kiezen voor een ‘Digital Wrap’. Dit houdt in dat u rondom de gehele aansteker een digitale fullcolour bedrukking kan laten bedrukken. Denk dan aan het toevoegen van een gehele afbeelding zoals uw kantoorpand, bedrijfswagens of andere zaken die zijn verbonden aan uw bedrijf.

Bedrukte luciferdoosjes

Naast de vele promotie aanstekers, kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen en bedrukken van luciferdoosjes. Dit is een praktisch relatiegeschenk waarvan ieder huishouden wel gebruik maakt. Voornamelijk voor het aansteken van kaarsen en/of een gaspit. Net als de aansteker zijn ook de luciferdoosjes te bedrukken naar eigen wens. Van simpel tot persoonlijk. Uiteraard geldt dat hoe persoonlijker het luciferdoosje wordt bedrukt, hoe positiever de invloed is op uw zakenrelaties. Bovendien worden lucifers tegenwoordig weer steeds populairder en zorgen hierdoor voor een groot bereik!

Gepersonaliseerde aanstekers

Hoe persoonlijker de aansteker, hoe leuker! Gepersonaliseerde relatiegeschenken worden altijd met open armen ontvangen door relaties en partners. Een selectie van onze aanstekers kunnen bedrukt worden in fullcolour. Hierdoor is het ook mogelijk om de aansteker te personaliseren. Zo kunt u kiezen voor een aansteker met naam of zelfs met foto! Absoluut een aanrader doordat dit grote impact zal hebben op uw relaties.

Aanstekers met opdruk in kleine oplage

De aanstekers met print in kleine aantallen verkrijgbaar. U kunt aanstekers met uw bedrijfslogo al bestellen vanaf 60 stuks. Dit maakt het mogelijk om bepaalde specifieke doelgroepen specifiek aan te spreken. Zo kunt u bijvoorbeeld aparte promotieaanstekers bedrukken en gebruiken voor lead generation en voor uw trouwe klanten of zakenrelaties een andere boodschap uitkiezen. Dergelijke targetmarketing is doelgerichter, waarbij u zelf beslist wat uw goal is: conversie, klantloyaliteit of B2B marketing. Daarnaast kunt u deze weggevers met bedrukking ook goed combineren met uw bestaande marketingstrategie. Denk aan online acties op social media die u kunt ondersteunen door middel van offline exposure. Ook zijn de aanstekers uiteraard ideaal om te combineren met andere giveaways met opdruk. Denk aan keycords met logo, magneten met opdruk en bedrukte sleutelhangers.

Aanstekers bedrukken? Bestel eenvoudig online!

U bestelt een aansteker of lucifer relatiegeschenk eenvoudig online bij Van Helden. Aanstekers zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Indien u aanstekers wilt bedrukken met uw logo of een bepaalde boodschap, kunt u de afbeelding of tekst uploaden. Afhangend van het soort aansteker heeft u keuze uit verschillende kleuren en drukkleuren. U vindt deze informatie terug onder de specificaties van de aansteker. Na invoering van uw wensen sturen wij uw een digitale drukproef op, zodat u kunt zien hoe de aanstekers zullen zijn. Na akkoord gaat het bedrukken van aanstekers van start. 

Heeft u vragen over de soorten aanstekers en de verschillen tussen alle opties of wilt u graag meer informatie? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder zodat u een passend relatiegeschenk vindt.

Blader ook eens door de aansteker inspiratiegids

Aanstekers bedrukken inspiratie