Magneten bedrukken

Zorg voor blijvende promotie met bedrukte magneten! Laat nu magneten bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of een pakkende tekst. Deze handzame weggevers komen vaak in het zicht te hangen: bijvoorbeeld op de koelkast in de bedrijfskantine of bij klanten thuis. Hierdoor is deze weggever bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van je bedrijf op een leuke manier te vergroten! 

Sorteer op

7 producten

Magneet Rond
Vanaf
€ 0,50
  • Let op: niet plat! Ø 36 mm, hoogte 0.7 mm
Magneet Rond Small
Vanaf
€ 0,47
(1)
  • Leuke en originele weggever
Flexible magneet 30cm²
Vanaf
€ 0,09
Flexible magneet 60cm²
Vanaf
€ 0,17
Kunststof koelkastmagneet
Vanaf
€ 0,85
Magneet rechthoek
Vanaf
€ 0,62
  • Niet plat: is 0.9 cm 'hoog'
Magneet Klassiek Rond
Vanaf
€ 0,43

Magneten bedrukken voor een groot bereik

Een magneet is altijd een perfect middel om in te zetten als promotionele weggever. Dit heeft verschillende redenen. Het magneet is een compact artikel, dat eenvoudig uit te delen is aan een grote doelgroep. Daarnaast is het een relatief goedkoop promotiemiddel, waar u voor een kleine prijs veel van kunt aanschaffen. Ook is het magneet een gebruiksartikel, dat in veel huishoudens een prominent plekje op de koelkast krijgt. Hierdoor komt uw opdruk herhaaldelijk in beeld en profiteert op lange termijn van een verhoging van uw naamsbekendheid.

Trek nieuwe klanten aan met bedrukte magneten

Het magneet met opdruk van uw logo en/of tekst is een originele weggever op uit te delen op beurzen, open dagen en andere evenementen. Daarnaast is het magneet een ideaal middel om bijvoorbeeld toe te voegen aan een folder of brief die u naar uw klanten en prospects stuurt. De incentive zorgt ervoor dat de openratio van uw mailing wordt verhoogd en daardoor ook door meer mensen wordt gezien. Met uw bedrukte magneet trekt u dus binnen no-time nieuwe klanten aan. Wanneer u uw magneten laat bedrukken met uw logo, zult u ook langer onder de aandacht blijven bij uw relaties. Bij iedere gebruik zullen zij uw naam zien en wordt de herinneringswaarde van uw merk verhoogd.

Laat geheel naar wens uw magneten bedrukken

In het assortiment vindt u magneten in verschillende vormen en designs. Het mooie aan het bedrukken van magneten is dat zij voorzien zijn van een vlak drukvlak. Hierdoor is het mogelijk om de magneten in full colour te laten bedrukken. Zo kunt u kiezen voor een opdruk van uw logo en/of tekst, maar is het ook mogelijk om een magneet met foto te laten bedrukken. Zo kunt u uw magneet personaliseren met bijvoorbeeld een leuke foto van uw medewerkers of bedrijf, waardoor er een persoonlijke binding ontstaat tussen uw relaties en uw organisatie. Met de digitale printtechniek zijn er verschillende mogelijkheden tot personaliseren. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw magneet met logo en/of tekst bestelt u eenvoudig online

Wanneer u uw een magneet wilt bedrukken als promotioneel geschenk, kunt u dit direct online bestellen. In het winkelmandje kunt u precies aangeven hoe u uw magneten wilt laten bedrukken. Hier heeft u ook de mogelijkheid om direct een logo of foto up te loaden. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw magneet met opdruk eruit komt te zien. Wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces voor u starten. Binnen enkele dagen zult u uw bedrukte magneten in huis hebben en kan uw actie van start gaan.