Keycords bedrukken

Op zoek naar een ideale weggever? Laat keycords bedrukken met je logo of een pakkende tekst! Kies uit ons ruime assortiment van bedrukte keycords en vind voor elk evenement de geschikte kleur en uitvoering. Keycords met een bedrijfsnaam of logo zijn bovendien ook zeer geschikt voor medewerkers, bijvoorbeeld om te dragen tijdens een beurs.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Mogelijkheden van keycords met logo

Een keycord met logo kan voor meerdere doeleinden en door verschillende doelgroepen gebruikt worden. Daarom zijn de weggevertjes, zoals keycords met bedrukking ideaal om weg te geven als relatiegeschenk. Bij Van Helden kunt u goedkoop uw keycords en lanyards bedrukken. U heeft bovendien de keuze uit een ruim assortiment keycords met opdruk zoals varianten met veiligheidssluiting of klemgesp. Keycords met opdruk zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met diverse drukmogelijkheden. Voor een speciaal effect kunt u zelfs keycords bedrukken in fullcolour. Hierdoor valt de keycord met logo extra op en zullen meer mensen uw bedrijfslogo zien. Keycords worden van bedrukking voorzien door middel van tampondruk of digitale druk. Afhankelijk van het type keycord met opdruk en de druktechniek heeft u keuze uit diverse drukoppervlakken.

Keycords bedrukken voor een groot bereik op beurzen

Bedrukte lanyards kunnen uitgedeeld worden tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld op een beurs, tijdens een evenement of een open dag. Het is op zakelijke evenementen een praktisch kantoorartikel dat niet mag ontbreken. Door een keycord met naam en/of logo te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw naamsbekendheid wordt vergroot. Een lanyard bedrukt met een leuke tekst zorgt voor een informele en luchtige setting. Zo zullen uw relaties zich gelijk verbonden voelen met uw bedrijf of organisatie. Bovendien zijn de bedrukte keycords niet alleen uitstekend inzetbaar als leuke weggever, maar zijn ze ook zeker geschikt als relatiegeschenk voor uw personeel of zakenrelaties. Net als creditcardhouders en USB sticks, zijn het artikelen die veel gebruikt zullen worden. In het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken vindt u keycords met extra’s zoals een badgehouder of een oplaadtip. Bent u op zoek naar een artikel met één van deze functies? Bij ons kunt u ook badgehouders bedrukken, ideaal voor op skivakantie of voor uw collega’s.

Bedrukte keycords zijn ideaal om weg te geven aan elke doelgroep

Als u aan een keycord denkt, is het eerste dat in u opkomt waarschijnlijk een koord om sleutels aan te hangen. Maar een keycord wordt tegenwoordig al lang niet alleen meer voor sleutels gebruikt. Ons assortiment met lanyards met bedrukking is uitgebreid en zeer veelzijdig. Wilt u een relatiegeschenk cadeau doen aan een vrouwelijke doelgroep? Kies dan bijvoorbeeld voor een bedrukt keycord met lippenbalsem of combineer met een ander leuk verzorgingsartikel. Wilt u een relatiegeschenk weggeven aan scholieren? Geef dan een keycord met notitieboek cadeau. Er zijn ook keycords met oplaadtip waarmee relaties hun Android of Apple apparaat kunnen opladen of lanyards met logo waar zowel sleutels en een telefoon aan bevestigd kunnen worden. Er is ontzettend veel mogelijk! Voor zowel jong als oud zijn keycords met bedrukking leuke geschenken.

Tip: schenk jonge kinderen een sleutelkoord met hun naam erop gedrukt én een bedrukte sleutelhanger: zo zullen zij nooit meer hun sleutels kwijtraken.

Keycords bedrukken in kleine oplage

Afhankelijk van een evenement, actie, beurs of open dag bent u op zoek naar keycords met opdruk. Omdat wij weten dat niet alle evenementen even groot zijn, is keycords bedrukken in kleine oplage ook mogelijk. Neem nu bijvoorbeeld de Lanyard Lago, een simpele en stevige lanyard met bedrukking in maximaal vier kleuren. Het koord van deze populaire bedrukte lanyard is ook verkrijgbaar in diverse kleuren en u kunt deze lanyard bedrukken in kleine oplage. De Lanyard Lago is namelijk al te bestellen vanaf 50 stuks. Het is niet nodig om direct 200 keycords met logo te bestellen. Keycords bedrukken in kleine oplage is relevant voor kleinere organisaties of marketing gericht op een beperkte doelgroep. Op deze manier kunnen ook verschillende soorten keycords bedrukt worden voor bijvoorbeeld een sportevenement van een school, waarbij verschillende klassen andere kleuren keycord dragen of lanyards met een andere bedrukking gebruiken. 

Bedrukte keycords voor de smartphone

Tegenwoordig heeft jong en oud een telefoon. Voor deze enorme doelgroep kunt u bij Van Helden Relatiegeschenken leuke telefoonaccessoires, zoals telefoon keycords bedrukken. Zo’n keycord met opdruk is voorzien van een telefoontouwtje waar de smartphone aan vastgemaakt kan worden. Ook deze keycords kunt u naar wens en geheel in uw huisstijl laten bedrukken. Er zijn diverse varianten binnen de telefoon keycords met opdruk. Sommige opties hebben enkel een telefoontouwtje maar er zijn ook lanyards met opdruk met klem, veiligheidssluiting en afneembaar onderstuk. Iedereen zal zo’n handig keycord met logo waarderen, omdat deze units nu eenmaal enorm handig zijn. Hierdoor sluiten de bedrukte lanyards aan bij een grote groep en zullen ook nog eens de aandacht van omstanders krijgen. Mensen zullen denken: hé, wat handig! En daarbij staat de opdruk van uw bedrijf in de spotlight, net als door middel van de andere weggevers met opdruk in ons assortiment.

Op zoek naar goedkope keycords met bedrukking? Bestel eenvoudig online

U kunt online eenvoudig en goedkoop uw keycords bestellen en laten bedrukken. Bovendien kunt u precies aangeven hoe de keycords bedrukt moet worden; wij bedrukken uw keycords geheel naar wens. Daarnaast kunt u ook de gewenste aantallen, kleuren etc. aangeven. U ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas nadat u akkoord heeft gegeven zullen wij de keycords bedrukken. Let op: de minimale afname van lanyards met bedrukking verschilt per artikel. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven persoonlijk advies op maat!