Luciferdoosjes bedrukken

Luciferdoosjes met je eigen logo of bedrijfsnaam zijn originele en geliefde weggevers op evenementen. Luciferdoosjes hebben iets nostalgisch en doen denken aan warmte, gezelligheid en familie en vrienden. Zo voeg je een belangrijke dimensie toe aan je promotiemateriaal: emotie. Zorg ervoor dat jouw bedrijf of merk gezien wordt en laat voordelig luciferdoosjes bedrukken.

Sorteer op

4 producten

Lucifermapje Twenty
Vanaf
€ 0,15
Lucifersdoosje Eleven
Vanaf
€ 0,12
Luciferdoosje Little box
Vanaf
€ 0,11
Lucifermapje Skala
Vanaf
€ 0,15

Luciferdoosjes met logo als promotiemateriaal

Promotie aanstekers bedrukken als weggever op evenementen is een effectieve marketingstrategie om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten maar luciferdoosjes bedrukken is goedkoper en de luciferdoosjes met opdruk hebben ook iets nostalgisch. Het geluid wanneer een lucifer aangestoken wordt en de geur die vrijkomt, creëren eenzelfde gezelligheidsgevoel als kaarsen en voegen daarom een dimensie toe aan uw promotiemateriaal: herinnering en emotie. Laat luciferdoosjes bedrukken met logo en zorg ervoor dat uw merk meer gezien wordt. Een luciferdoosje met opdruk wordt net iets langer in de hand gehouden dan een aansteker en geniet daarom meer exposure. 

Bedrukte luciferdoosjes; diverse mogelijkheden

Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u verschillende soorten luciferdoosjes met logo bedrukken. De vierkante doosjes hebben een handig uitschuifbaar laatje maar daarnaast kunt u ook luciferdoosjes bedrukken die in de vorm van een mapje komen. Deze praktische te bedrukken luciferdoosjes kan de ontvanger gemakkelijk in een broekzak of portemonnee plaatsen. Luciferdoosjes met opdruk zijn perfect om op beurzen en evenementen weg te geven aan veel mensen omdat luciferdoosjes bedrukken een goedkope marketingstrategie is. Luciferdoosjes bedrukken in kleine oplage? Ook dat is mogelijk.

Naast bedrukte luciferdoosjes kunt u bij Van Helden allerlei soorten weggevers en premiums bedrukken om in te zetten tijdens open dagen, beurzen en workshops.

Gepersonaliseerde luciferdoosjes: duurzaam promotiemateriaal

Naast dat een gepersonaliseerde luciferdoosjes relatief goedkope giveaways zijn het is ook nog eens duurzaam. De doosjes zijn gemaakt van karton en de lucifers zijn van hout, beide recyclebare en hernieuwbare materialen omdat bomen opnieuw groeien en dus altijd beschikbaar zijn. Bent u op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk maar is een luciferdoosje met opdruk niet relevant voor uw doelmarkt of marketingdoel? Bij Van Helden kunt u diverse duurzame relatiegeschenken bedrukken om aan uw klanten en zakenrelaties te laten zien dat u bedrijf graag bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld.

Bedrukte luciferdoosjes kopen? Bestel online 

Wij willen graag dat u een bedrukt luciferdoosje in handen heeft waarmee u leads genereert en naamsbekendheid vergroot. Daarom sturen wij u altijd een digitale proefdruk op ter goedkeuring. U kunt luciferdoosjes bedrukken over het gehele oppervlak en de kopjes van de lucifers kunnen ook verschillende kleuren hebben. Laat het luciferdoosje bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf waarbij de aansteekkopjes ook nog eens uw kleur hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? 

Neem contact met ons op, wij voorzien u graag van gericht advies zodat u de bedrukte relatiegeschenken optimaal kunt inzetten om uw doel te bereiken.