Horloges bedrukken

Op zoek naar een leuke giveaway die de ontvanger letterlijk altijd met zich mee zal dragen? Laat heren of dames horloges bedrukken bij van Helden. Verras uw relaties met een bedrukt horloge uit ons brede assortiment. Van smartwatch tot stappenteller: bij ons bestel je online eenvoudig een geschikte weggever voor iedere gelegenheid!

Sorteer op

5 producten

Activity tracker Activity Pro
Vanaf
€ 23,66
Activity tracker Smartwatch
Vanaf
€ 12,72
Stappenteller Wrist
Vanaf
€ 2,68
(1)
Activity tracker Go
Vanaf
€ 41,01
Verpleegsterhorloge Work
Vanaf
€ 4,88

Verras uw relaties met een horloge bedrukt met uw eigen logo en/of tekst

Een horloge is een luxe relatiegeschenk waar u iedere relatie blij mee maakt. Verras uw relaties met een uniek geschenk door ze een horloge met inscriptie te schenken. Denk aan een horloge gegraveerd met naam, een horloge met tekst of een horloge met logo. De relatiegeschenk horloges zijn leuke geschenken voor jong en oud. Het is een luxe geschenk waar u menig relatie mee kunt verblijden en waarmee u tevens uw waardering kunt laten blijken. 

Ideale geefmomenten zijn bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Ook als kerst- of eindejaarsgeschenk doen de gepersonaliseerde horloges het altijd goed. Uiteraard kunnen wij uw horloge bedrukken met uw logo en/of tekst. Bedrukte horloges zijn net als veel andere accessoires, zoals bedrukte mutsen en zonnebrillen met opdruk, veel gedragen items, waardoor ook uw opdruk veelvuldig in beeld zal komen.

Op zoek naar een horloge met inscriptie? Bekijk ons ruime assortiment

In het assortiment vindt u diverse horloges. Voor iedere gelegenheid en iedere doelgroep vindt u een passend horloge. Zo hebben het siliconen horloge en de horloge Ketch een frisse uitstraling, wat deze bedrukbare horloges een uitermate geschikte weggever maakt om te geven aan jongeren. De business horloges hebben een luxe uitstraling en zijn zeer geschikt als geschenk voor uw zakenrelaties. Combineer de horloge met andere relatiegeschenken zoals luxe gegraveerde pennen of een luxe pennenset met bedrukking, en verblijd uw zakenrelatie met een luxe geschenk. Zo zorgt u ervoor dat u niet snel vergeten zal worden! In het assortiment vindt u zowel dames- als herenhorloges. Daarnaast bieden wij u horloges voor specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld de sport watch voor de sportievelingen en het verpleegstershorloge voor in de zorg. 

U ziet het: ook op het gebied van bedrukte horloges hebben wij voor ieder wat wils! Neem ook eens een kijkje in ons assortiment klokken met bedrukking en bedrukte weerstations.

Uw horloge met opdruk bestelt u eenvoudig online

Wilt u ook een relatiegeschenk horloge met logo bestellen? Dat kan bij Van Helden heel eenvoudig online. Tijdens uw bestelling kunt u ons precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij zullen u voorzien van persoonlijk advies en een offerte op maat. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om een sample of digitale drukproef vooraf aan te vragen.