Weerstations bedrukken

Trekken jouw zakenrelaties morgen een dikke jas aan of gaan ze op slippers naar buiten? Dankzij een weerstation met logo weten jouw klanten precies wanneer ze een paraplu moeten meenemen. Wat ook leuk is, iedere keer dat ze het weerbericht bekijken zien ze jouw bedrijfslogo! Hoeveel awareness wil je hebben?

Sorteer op

7 producten

Bamboe weerstation
Vanaf
€ 7,90
Weerstation Central
Vanaf
€ 8,83
(1)
  • Opvallend kleurrijk design
Weerstation Predict
Vanaf
€ 17,58
  • Met draadloze buitensensor
Bamboe weerstation Compact
Vanaf
€ 6,14
Wandklok met weerstation
Vanaf
€ 17,38
  • Kunststof 12" wandklok
Weerstation Indoor/outdoor
Vanaf
€ 20,39
Weerstation Prospect
Vanaf
€ 6,32
(7)
  • Zeer luxe

Weerstations bedrukken met logo voor optimaal bereik bij relaties

Een bedrukbaar weerstation is een praktisch geschenk dat door vele relaties gewaardeerd zal worden. De weerstations brengen eenvoudig het huidige en toekomstige weerbeeld in kaart. Dat betekent dat u precies kunt zien of het gaat regenen, sneeuwen of juist stralend weer wordt. Ideaal dus! Zo kunt u bijvoorbeeld precies weten of u bedrukte t-shirts of bedrukte sweaters moet bestellen voor uw promotieteam. Ook is het bedrukte weerstation een leuke aanvulling voor op het bureau. De weerstations zijn namelijk voorzien van een klok, een alarm en een kalenderfunctie. Het weerstation met logo is een luxe geschenk en leuk om weg te geven aan uw medewerkers. Bovendien is een weerstation uitstekend te combineren met andere bedrukte kantoorartikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een visitekaarthouder met opdruk of bedrukbare creditcardhouders

Wij kunnen de weerstations bedrukken met uw logo, naam en/of originele tekst. Met de bedrukte weerstations profiteert u van tastbaar beter bereik.

Van zeer visuele weerstation tot compacte weerstation

In het assortiment van Van Helden vindt u diverse weerstations. Het weerstation is ideaal voor op het bureau, maar ook voor in de huiskamer. Het weerstation Universe is een visuele weerstation met verlichting in diverse kleurtjes. Dit is een ware eyecatcher. Ons assortiment bevat weerstations in allerlei stijlen. U vindt hier altijd een weerstation dat bij u en uw doelgroep past. De weerstation relatiegeschenken zijn al verkrijgbaar vanaf € 4,88 per stuk.

Uw bedrukte weerstation bestelt u eenvoudig online

Heeft u een keuze kunnen maken en precies gevonden waar u naar op zoek was? Dan kunt u direct uw bedrukte weerstation online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven hoe u het artikel wil laten bedrukken. U ontvangt van ons altijd een gratis drukproef ter goedkeuring. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. 

Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 010-754 92 60 of maak gebruik van de live chat! Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen u tevens voorzien van een persoonlijk advies en een offerte op maat. Zo heeft u altijd een origineel relatiegeschenk in handen dat aan al uw wensen voldoet.