• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Originele relatiegeschenken: bedrukt met logo en tekst als geschenk

Bij relatiegeschenken denkt u vaak al snel aan de klassiekers zoals een paraplu, pen of sleutelhanger. Ook promotie textiel zoals polo's en fleece producten zijn veelvoorkomende geschenken. Op dit gebied bieden wij u een ruime keuze of indien nodig verzorgen wij uw maatwerk. Maar wilt u echt uitpakken en nét even wat anders geven dan het merendeel van de bedrijven, ga dan voor een origineel relatiegeschenk. Dankzij ons enorm divers assortiment hebben wij veel originele relatiegeschenken die de ontvanger ongetwijfeld tevreden maken. Voor originele relatiegeschenken bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij bieden u een enorm assortiment cadeaus voor uw relaties. Wij importeren rechtstreeks en kunnen zo direct inspelen op originele wensen die de exclusiviteit van uw relatiegeschenk waarborgen.

Duurzame relatiegeschenken

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk begrip. Steeds meer bedrijven proberen zo duurzaam mogelijk te handelen en zo op een positieve manier bij te dragen aan de maatschappij. Een vorm van verantwoord ondernemen is het overhandigen van duurzame relatiegeschenken. Naast het feit dat dit maatschappelijk verantwoord is, is het ook nog eens origineel! Denk bijvoorbeeld aan een duurzaam vogelhuisje of een telefoonoplader die zich oplaadt door middel van zonne-energie. 

Relatiegeschenken die de persoonlijke relatie onderstrepen

Naast de vertrouwde relatiegeschenken en cadeaus zoals exclusieve pennensets en luxe artikelen voor op kantoor is er al jaren een enorme opmars in geschenken die de persoonlijke relatie onderstreept. Enkele voorbeelden zijn geschenken voor sport en golf, keuken, persoonlijke verzorging of vrijetijdsbesteding met vrienden of gezin.

Het assortiment is zeer breed. Wij importeren rechtstreeks en bieden u daarom altijd zeer voordeling. In ons eigen DTP-afdeling en drukkerij maken wij alles klaar voor bedrukking of gravering van uw logo of boodschap.

Vragen of persoonlijk advies m.b.t. originele relatiegeschenken?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 of vul het contactformulier in. 

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016