0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Originele relatiegeschenken: bedrukt met logo en tekst als geschenk

Bij originele relatiegeschenken denkt u  al snel aan klassiekers zoals bedrukte paraplus, bedrukte pennen en bedrukte sleutelhangers. Maar ook promotie textiel zoals polo's en fleece kleding zijn veelvoorkomende geschenken. Op dit gebied bieden wij u een ruime keuze en indien nodig verzorgen wij u maatwerk. Maar wilt u echt uitpakken en nét even wat anders geven dan het merendeel van de bedrijven, ga dan voor een origineel relatiegeschenk. Dankzij ons enorme en diverse assortiment, hebben wij veel originele relatiegeschenken die de ontvanger ongetwijfeld tevreden maken. Voor originele relatiegeschenken bent u bij ons dus aan het juiste adres! Wij bieden u een enorm assortiment cadeaus voor uw relaties. Wij importeren rechtstreeks en kunnen zo direct inspelen op originele wensen die de exclusiviteit van uw relatiegeschenk waarborgen.

Duurzame relatiegeschenken

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk begrip. Steeds meer bedrijven proberen zo duurzaam mogelijk te handelen en zo op een positieve manier bij te dragen aan de maatschappij. Een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is het overhandigen van duurzame relatiegeschenken. Naast het feit dat dit maatschappelijk verantwoord is, is het ook nog eens origineel! Denk bijvoorbeeld aan een telefoonoplader die zichzelf oplaadt door middel van zonne-energie. Maar ook een douchezandloper die bijhoudt hoe lang men onder de douche staat en producten gemaakt van karton en juten. Kortom, genoeg mogelijkheden om de duurzame gedachte van het bedrijf uit te dragen.

Relatiegeschenken die de persoonlijke relatie onderstrepen

Naast de vertrouwde relatiegeschenken en cadeaus zoals exclusieve pennensets en luxe artikelen voor op kantoor is er al jaren een enorme opmars in geschenken die de persoonlijke relatie onderstreept. Dit zijn met name producten die men in de vrije tijd kan gebruiken. Het is voor de hand liggend om zakelijke producten weg te geven als relatiegeschenk, dus waarom niet cadeaus schenken die men ook in zijn of haar privé tijd kan gebruiken? Denk hierbij onder andere aan geschenken voor sport, keukengerei als relatiegeschenk of persoonlijke verzorging geschenken. Niet alleen zorgt u hiermee dat de band tussen u en de klant/het personeel wordt versterkt, ook biedt u een cadeau dat men daadwerkelijk gaat gebruiken. Een win-winsituatie dus!

Breed assortiment aan originele relatiegeschenken

Ons assortiment met unieke originele relatiegeschenken is zeer breed en divers. Doordat wij rechtstreeks importeren kunnen wij producten bijzonder voordelig aanbieden. Dankzij onze eigen DTP-afdeling en drukkerij, kunnen wij bijna alle producten voorzien van bedrukking of gravering. Denk hierbij aan het toevoegen van uw boodschap, logo, slogan of bedrijfsnaam op één van uw origineel relatiegeschenk!

Vragen en persoonlijk advies over originele relatiegeschenken

Heeft u vragen of wenst u graag meer informatie over originele relatiegeschenken? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Dit kunt u doen via 0344-640 200 of vul ons contactformulier in op de website! 

 

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven