0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Originele giveaways met uw logo en/of tekst laten bedrukken

Het weggeven van originele giveaways maakt veel los bij uw ontvangers. Met name als de giveaway een leuke link legt met uw bedrijf en het artikel een originele uitstraling heeft. Zo kunt u de giveaway aanpassen aan uw bedrijf, doelstelling en/of doelgroep. In ons ruime assortiment vindt u altijd een passend artikel voor uw relaties. Zo is de stylus pen met opdruk een erg leuk artikel voor jongeren, maar kan deze ook best weggegeven worden aan ouderen. Want tegenwoordig zijn zowel jongeren als ouderen niet meer weg te slaan bij digitale apparaten.

Al onze giveaways kunnen bedrukt worden met uw logo en/of tekst. Hierdoor creëert u een schitterend cadeau voor al uw gewaardeerde collega’s en zakenrelaties. Natuurlijk zorgen wij ook voor een kwalitatieve bedrukking: dat zorgt voor een lange levensduur. Een bijkomend voordeel hiervan is dat uw bedrijf langer wordt gepromoot, doordat het logo en/of de tekst langer blijft zitten.

Giveaways voor iedere branche en doelgroep

Ons assortiment van giveaways loopt erg uiteen waardoor wij voor ieder wat wilt kunnen aanbieden. Wij kunnen een relatiegeschenk of gadget selecteren dat precies past bij iedere onderneming, bedrijfstak, persoonlijke voorkeur en/of afstemming op uw bedrijfscampagne. Zo hebben wij leuke give aways, zoals promotie sleutelhangers en stressfiguren, die precies bij een specifieke branche passen.

Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar de autobranche, denken wij direct aan de sleutelhanger met alcoholtester, een parkeerschijf of een oplader voor in de auo. Deze worden in de autobranche zeker goed ontvangen en leveren een bijdrage aan uw naamsbekendheid wanneer u de artikelen laat bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam.

Soorten giveaways

Ook om uw (promotie)medewerkers te voorzien met de uitstraling van uw bedrijf en uw campagne, bieden wij u een uitstekende keuze aan bedrukte promotie t-shirts, jassen en petten. Daarnaast hebben wij ook een breed scala aan promotietassen die u kunt inzetten. Al onze producten zijn volledig af te stemmen op uw wensen. Denk hierbij aan handige weggevers voor beurzen en leuke give aways voor bruiloften.

Heeft u uw originele giveaways kunnen vinden?

Welk artikel u ook wenst en wat uw opdruk ook is, alles is mogelijk bij Van Helden. Ook wanneer u uw gewenste give away niet heeft kunnen vinden op onze website, kunnen onze experts deze vaak toch voor u vinden. Zij kunnen u tevens voorzien van een digitale drukproef en een offerte op maat. Bij Van Helden komt u nooit voor verrassingen te staan.

(10 artikelen gevonden)
Terug naar boven