• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Originele giveaways met uw logo en/of tekst laten bedrukken

Het weggeven van giveaways maakt veel los bij uw ontvangers. Met name als de giveaway een leuke link legt met uw bedrijf en het artikel een originele uitstraling heeft. Zo kunt u de giveaway aanpassen aan uw bedrijf, doelstelling en/of doelgroep. In ons ruime assortiment vindt u altijd een passend artikel voor uw relaties. Zo is de 3 in 1 stylus pen voor de smartphone of tablet voor iedereen een aanwinst. Want tegenwoordig zijn zowel jongeren als ouderen niet meer weg te slaan bij digitale apparaten.

Al onze giveaways kunnen bedrukt worden met uw logo en/of tekst. Hierdoor creëert u een schitterend cadeau voor al uw gewaardeerde collega’s en zakenrelaties. Natuurlijk zorgen wij ook voor een kwalitatieve bedrukking: dat zorgt voor een lange levensduur. Een bijkomend voordeel hiervan is dat uw bedrijf langer wordt gepromoot, doordat het logo en/of de tekst langer blijft zitten.

Giveaways geschikt iedere branche en doelgroep

Ons assortiment van giveaways loopt erg uiteen waardoor wij voor ieder wat wils kunnen aanbieden. Denk hierbij aan iedere onderneming, bedrijfstak, persoonlijke voorkeur en/of afstemming op uw bedrijfscampagne. Zo heeft Van Helden diverse aanstekers, bijzondere sleutelhangers en ga zo maar door. Artikelen welke vrij algemeen zijn en dus makkelijk te combineren zijn met uw bedrijf!

Soorten giveaways

Om uw (promotie)medewerkers te voorzien met de uitstraling van uw bedrijf of campagne, bieden wij u een uitstekende keuze aan bedrukte promotie tassenbedrukte shirtsbedrukte jassenbedrukte petten en bedrukte textiel. Al onze producten zijn volledig af te stemmen op uw wensen. Denk hierbij aan handige beurs giveaways en leuke giveaways voor bruiloften. Om u een nog beter beeld te geven, hebben we hieronder een deel van onze relatiegeschenken onder elkaar gezet:

Mocht u nog vragen hebben over giveaways en/of de bedrukking hiervan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016