0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Multifunctionele gadgets en promotieartikelen

Met relatiegeschenken kunt u een grote doelgroep bereiken met een beperkt budget. Maar hoe kiest u voor het juiste relatiegeschenk? Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke artikel past bij uw doelgroep, uw onderneming en uw boodschap. Met multifunctionele relatiegeschenken komt u al een heel eind. Dit zijn speciale relatiegeschenken die voorzien zijn van verschillende functies. Dit kan een eenvoudige stylus pen zijn, maar het kan een geavanceerde multitool met USB stick zijn. Of een powerbank met zaklamp, een bluetoothspeaker voor in de badkamer etc! Benieuwd naar ons aanbod van speakers? Bekijk dan hier ons assortiment. 

Omdat de multifunctionele gadgets verschillende functies hebben komt u doelgroep vaker in aanraking met uw relatiegeschenk. Een stylus pen bijvoorbeeld niet alleen op papier gebruikt, maar ook voor het bedienen van tablet of smartphone. Deze multifunctionele gadgets helpen u de juiste weg op.

Tip: bekijk ook eens de speciale pagina voor goedkope gadgets. Bent u veel bezig met MVO en zoekt u duurzame gadgets, bekijk dan onze groene relatiegeschenken.

(11 artikelen gevonden)
Terug naar boven