Stylus pennen bedrukken

Touchscreen pennen zijn ideale geschenken om weg te geven als bijvoorbeeld promotiemateriaal op evenementen, beurzen, festivals en open dagen. Deze stylus pennen functioneren als gewone pen en zijn daarnaast te gebruiken op touchscreens. Bedruk de touchscreen pen met jouw logo, een inspirerende tekst of naam voor een uniek en praktisch geschenk.

(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Stylus pennen bedrukken als promotiemateriaal op beurzen

De stylus pennen zijn leuke geschenken om weg te geven. Deze pennen bieden bovenop de functie van een gewone pen, de mogelijkheid om op touchscreens te gebruiken. Iets dat in de moderne tijd van nu erg praktisch is. U kunt de stylus pen bedrukken met een logo, naam of tekst. Ze zijn perfect om in te zetten als promotiemateriaal of als weggevers op beurzen, evenementen en tijdens opendeurdagen en festivals. Bovendien zijn de styluspennen zeer gewenste geschenken bij iedere doelgroep. Met een bedrukte pen is uw bereik ook groter dan u in eerste instantie denkt. Een pen gaat door gemiddeld zeven verschillende handen tijdens zijn levensduur. Hiermee wordt uw bereik extra vergroot.

Stylus pennen voor iedere touchscreen

Tegenwoordig ontkomen we er niet meer aan: touchscreens. Bijna alle technologische apparaten werken met een touchscreen. Of het nu gaat om een digitale thermometer in huis, een tablet, smartphone of laptop, allemaal zijn ze te besturen via een touch. En wat is nu prettiger dan deze te besturen via een handige pen? Daarom zal het geven van een stylus pen aan uw relatie, altijd in goede aarde vallen. Iedereen in deze is tijd namelijk wel voorzien van één of meerdere touchscreens. Kortom: dit geschenk is voor iedereen praktisch en toepasbaar!

Touchscreen pennen in allerlei kleuren en stijlen

Om touch pennen te bedrukken zit u hier goed. Bedrukte pennen zijn altijd handige items. In ons assortiment vindt u diverse stylus pennen. Zo is de stylus pen Sense een ware topper. De fijn schrijvende pen is voorzien van een rubberdopje voor het bedienen van touchscreen. De stylus pennen met logo zijn ideaal om in te zetten als weggever. Voor een extra opvallend en praktisch geschenk is een multifunctionele stylus pen zeer geschikt. De stylus pen Light is een populaire pen waarbij uw logo of tekst licht geeft als u hiermee schrijft. Daarnaast hebben wij ook verschillende luxe stylus pennen in het assortiment, zoals de Business pen en de Charles Dickens styluspen, waarvan men ook luxueuze pennensets verkoopt. In het brede assortiment stylus pennen vindt u altijd een stylus pen die bij u past.

Uw stylus pen met logo bestelt u eenvoudig online

De stylus pennen kunnen direct online besteld worden. U kunt uw stylus bedrukken met logo en/of tekst. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn op gebied van aantallen, kleuren en opdruk. U ontvangt altijd een gratis drukproef van ons, zodat u precies weet hoe uw bedrukte stylus pen eruit komt te zien. Pas na goedkeuring beginnen wij met het bedrukken van uw stylus pen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan tevens voor u klaar met een persoonlijk advies op maat en een vrijblijvende offerte.