Agenda's bedrukken

Zakelijke relaties of werknemers in het begin van het nieuwe jaar verrassen met een praktisch en professioneel relatiegeschenk? Laat dan agenda’s bedrukken bij van Helden. Kies uit ons ruime assortiment van zakagenda’s en liggende agenda’s en voorzie deze van je persoonlijke logo of tekst. Op deze manier ben je het hele jaar in beeld!

Sorteer op

1 product

Zakagenda Wire-O
Vanaf
€ 0,68
(21)
Topper
  • Eigenzinnig design

Agenda met logo als relatiegeschenk voor heel 2023

Verras uw relaties met een praktisch geschenk. De agenda is weer helemaal terug van weggeweest. De agendafunctie in een mobiele telefoon is maar half zo praktisch als de traditionele agenda. Met een ‘echte’ papieren agenda behoudt u altijd het overzicht. Uiteraard kunnen wij de agenda’s voor u bedrukken met uw logo en/of tekst. Hierdoor wordt uw bereik nog groter en blijft uw naam met een agenda of kalender met opdruk het hele jaar door in beeld. Zo is de papieren agenda met bedrukking dus veel effectiever dan de digitale agenda en kunt u door deze cadeau te geven, werken aan uw naamsbekendheid. 

Ruime keuze agenda’s: van bureauagenda tot handige zakagenda

In het assortiment vindt u diverse zakelijke agenda’s 2023. De bedrukbare bureauagenda’s zijn praktische agenda’s met diverse extra’s, zoals een overzichtskaart van Europa en een uitgebreide halfuurindeling. Dit type agenda is perfect wanneer er veel georganiseerd en bijgehouden moet worden. U kunt de bureauagenda ook inzetten om bijvoorbeeld de planning van het hele team in bij te houden. Zo blijft u altijd betrokken bij uw medewerkers en vergeet u nooit wat. Naast de zeer uitgebreide bureauagenda’s bieden wij u ook handige en compacte zakagenda’s met bedrukking. De zakagenda’s hebben vaak een kleiner formaat, waardoor u deze altijd en overal mee naar toe kunt nemen. Neem uw bedrukte agenda bijvoorbeeld mee naar een afspraak met uw klant of partner. Zo bent u er altijd op voorbereid om afspraken vast te stellen met uw relaties.

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een agenda die bij u past. U kunt deze uiteraard ook nog een persoonlijke touch geven door de agenda te laten bedrukken met uw eigen logo en/of een persoonlijke tekst of door deze te combineren met een bedrukte pen of andere bedrukbare kantoorartikelen zoals een notitieboekje met bedrukking.

Bestel uw agenda eenvoudig online

Bij Van Helden kunt u uw agenda met bedrukking eenvoudig online bestellen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal is en hoe u de agenda’s wilt laten bedrukken. U ontvangt altijd een digitale drukproef van ons. Pas als deze is goedgekeurd zullen wij de agenda’s bedrukken. Zo weet u zeker dat uw agenda met opdruk aan uw wensen voldoet.

Bent u er nog niet helemaal uit of bent u juist op zoek naar een ander origineel relatiegeschenk om te bedrukken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Wij kunnen u tevens voorzien van een vrijblijvende offerte.