Geschenken met een verhaal

Relatiegeschenken zijn meer dan een promotiemiddel. Ze vertellen een verhaal, jouw verhaal. Deze geschenken vertellen je nog net iets meer. Naast jouw verhaal vertellen ze ook dat van mens en milieu. Een mooie boodschap dat je jouw doelgroep cadeau kan doen.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Wat zijn geschenken met een verhaal?

Geschenken met een verhaal zijn geschenken waar een belangrijke boodschap achter zit. Door enkel het artikel kan je men aan het denken zetten over de impact die zij (kunnen)  maken op mens en milieu. Maar dat is niet het enige. Geschenken met een verhaal doen meer dan alleen mensen aan het denken zetten. Met deze geschenken kan je ook iets terug doen. Zo is bijvoorbeeld een Correctbook meer dan een notitieboekje dat je doet nadenken over de verspilling van papier. Met Correctbook steun je ook onderwijsprogramma’s in Afrika. Zodat ook de kinderen daar naar school kunnen. Het verhaal stopt dus niet bij de ontvanger, maar gaat veel verder.

Niet alleen een sterk merk, maar ook een sterk verhaal

Bij geschenken met een verhaal draait het dus niet zo zeer om het product zelf, maar juist om de maatschappelijke impact die zij hebben. Deze organisaties zijn meer dan een merk. Een goed voorbeeld hiervan is Dopper. Ruim 10 jaar geleden in 2009 werd Merijn Everaarts getriggerd door een documentaire die hij zag over de plastic soep. En in 2014 stond hij op de Dutch Design Week met zijn Dopper drinkfles. Deze fles was niet alleen bedoeld om de plastic waste tegen te gaan, maar werd ook ingezet om drinkwaterprojecten te starten zodat schoondrinkwater voor iedereen op de wereld toegankelijk wordt.

Een dubbele boodschap waar je achter kan staan

Kortom de geschenken met een verhaal zijn meer dan een relatiegeschenk. Dit zijn geschenken waar je als merk vol trots achter kan staan. En dat kan op allerlei manieren. Een leuke en zeer efficiënte manier is door jouw logo, pay-off of andere tekst op deze artikelen te bedrukken. Hiermee laat je zien dat je achter de boodschap van het product staat. Dit levert een mooie bijdrage aan je imago en het zorgt ook nog eens voor de verhoging van je naamsbekendheid. Uiteraard is dat mooi meegenomen, maar het allerbelangrijkst blijft nog het feit dat je hiermee een mooie bijdrage levert aan een betere wereld.

Jouw bedrukte duurzame geschenken bestel je online

Al jouw relatiegeschenken kan je eenvoudig en snel bestellen via de webshop. Hier kan je op jouw eigen gemak al jouw wensen aangeven, zoals het gewenste aantal, opdrukkleuren etc. Wanneer we al jouw wensen hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Zo kan je precies zien hoe jouw bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. Dankzij dit voorbeeld voorkomen wij dat er foutieve drukken ontstaan en kan jij er zeker van zijn dat je een product ontvangt waar je blij van wordt. Bij vragen of voor een persoonlijk advies kan je altijd contact met ons opnemen.