Laptoplampjes bedrukken

Een laptoplampje met logo is een wijd inzetbaar promotiemiddel. Zowel voor medewerkers, studenten, particuliere klanten als zakenrelaties is het bedrukte laptoplampje een enorm handig relatiegeschenk en zal daardoor vaak gebruikt worden. Door jouw relaties een gepersonaliseerd laptoplampje te geven zul je iedere dag in de spotlight staan. Of beter gezegd, in de laptoplight staan!

Laptoplampje bedrukken met uw eigen logo

Een bureauartikel is een praktisch geschenk om weg te geven aan uw (zaken) relaties. De bureauartikelen variëren van handige items voor het dagelijks gebruik, zoals bedrukte pennen, tot praktisch gadgets die altijd van kunnen komen. Het laptoplampje valt in de laatste categorie. Het lampje is een onmisbare gadget voor de hardwerkende relaties. Het laptoplampje is voorzien van een USB aansluiting. Wanneer u deze in de laptop steekt gaat het LED lampje branden. Hierdoor bent u altijd voorzien van de juiste belichting. Het laptoplampje is tevens buigzaam, waardoor u het lampje eenvoudig van richting kan laten veranderen. Zo kunt het lampje bijvoorbeeld gebruiken voor het belichten van het toetsenboord, maar is het ook mogelijk om extra licht te schijnen op uw documenten.

Studenten of zakelijke relaties? Het laptoplampje komt bij iedereen van pas

Het laptoplampje is een praktisch geschenk voor (zakelijke) relaties. Maar ook voor studenten en scholieren is het lampje een onmisbaar hulpmiddel. Zeker wanneer zij tot in de late uurtjes door moeten met studeren, is het een luxe item dat zeker gewaardeerd wordt. Laat bijvoorbeeld een laptoplampje bedrukken met uw logo en/of tekst en geef deze weg tijdens een open dag of een ander leuk evenement. Omdat het laptoplampje door iedereen gebruikt kan worden is het een perfecte promotionele weggever.

Laat uw laptoplampje naar wens personaliseren

De laptoplampjes hebben een stijlvol design. U kunt iedere laptoplampje naar wens bedrukken. Vaak wordt deze om de lamp bedrukt, omdat u dan profiteert van een groot drukvlak. Het lampje kunt u met logo laten bedrukken, waardoor uw huisstijl volledig terugkomt op uw geschenk. Daarnaast is het ook mogelijk om het laptoplampje met een leuke tekst te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam, maar u kunt ook kiezen voor een leuke quote, een pay-off of een persoonlijke tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Uw bedrukte laptoplampje bestelt u eenvoudig online

Via de webshop kunt u via enkele stappen uw bedrukte laptoplampjes bestellen. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u direct aangeven in hoeveel kleuren u het lampje wilt laten bedrukken. Ook heeft u de mogelijkheid om direct uw logo en/of tekst aan te geven. Heeft u deze niet bij de hand, dan kunt u er ook voor kiezen om deze later op te sturen. Wanneer wij al uw gegevens hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte laptoplampje eruit komt te zien. Bent u 100% tevreden, dan zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet.