Selfiesticks bedrukken

De selfiestick maakt tegenwoordig deel uit van het alledaagse straatbeeld. Als bedrijf kun financieel profiteren van deze trend. Laat selfiesticks bedrukken met jouw logo zodat zakelijke partners en particulieren niet alleen zichzelf zien maar ook aan jouw organisatie herinnerd worden. Als je op zoek bent naar een trendy giveaway is een bedrukte selfiestick het antwoord.

De selfie stick is meer dan een leuke smartphone gadget

De selfie stick is een populaire gadget onder iedere smartphone gebruiker. Met name onder de jongere doelgroep is de selfie stick een onmisbaar hulpmiddel. De selfie stick helpt bij het maken van de perfecte selfie, maar is ook ideaal voor het maken van groepsfoto’s. De meeste selfie sticks hebben een afneembaar bovenstuk, waardoor het ook mogelijk is om een camera aan de stick te bevestigen. Hierdoor is de selfie stick ook voor vloggers een gadget dat niet aan de starterskit mag ontbreken.

Geef ook een selfie stick als relatiegeschenk

Omdat de populaire gadget door iedere smartphone gebruiker te gebruiken is, is het een perfect item om in te zetten als relatiegeschenk. Laat bijvoorbeeld een selfie stick bedrukken met uw logo en geef deze weg tijdens een beurs of een evenement. Zo is de selfie stick, net als andere smartphone gadgets, ideaal als weggever op een beurs over technologie en innovatie. Hiermee geeft u niet alleen een geschenk weg dat volledig past bij de beurs, maar geeft u ook een praktische gadget weg dat nog veel gebruikt gaat worden door de ontvanger. Bij iedere foto die de ontvanger trekt komt uw naam of logo in beeld. Dat zal zeker een positieve bijdrage hebben aan uw naamsbekendheid.

Laat uw selfie stick met logo bedrukken

Wanneer u een selfie stick als relatiegeschenk of premium wilt weggeven, is het leuk en zeer effectief wanneer u deze laat bedrukken. U kunt de selfie stick bedrukken zoals u zelf wenst. Op het aangegeven drukvlak is het mogelijk een logo en/of een tekst te drukken. Zo kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opdruk van uw logo en bedrijfsnaam, waardoor uw huisstijl volledig terug komt in het geschenk. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een leuke quote of pay-off op de selfie stick te drukken. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld extra aandacht en exposure wilt creëren voor een marketing actie.

Selfie stick bedrukken? Bestel direct online

Via onze webshop kunt u binnen enkele stappen uw selfie stick relatiegeschenk bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u precies aangeven hoe u uw selfie stick wilt bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan de positie, de drukkleuren etc. Wanneer wij de bestelling hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw selfies stick met logo of tekst eruit komt te zien. Als u helemaal tevreden bent met het resultaat van de drukproef, zullen wij het drukproces starten. U ontvangt zo altijd een geschenk dat volledig naar wens bedrukt is.