Onze beloftes - Wij geven je...

Speed

Wij geven je snelheid

Wij begrijpen dat je soms je producten snel in huis wilt hebben. Daarom doen wij er alles aan om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ons verkoopteam zit tijdens kantooruren altijd voor je klaar om je zowel telefonisch als via mail te woord te staan. Heb je een snelle vraag en ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Maak dan gebruik van onze chat waarbij een van onze medewerkers je direct kan adviseren.

Fun

Wij geven je plezier

Wij maken het graag zo leuk mogelijk. Onze medewerkers weten alles van ons uitgebreide assortiment en de bedrukkingsmogelijkheden. Zij staan voor je klaar om je zo goed mogelijk te adviseren. Heb je geen idee welk geschenk geschikt is voor jouw geefmoment en/of doelgroep? Onze medewerkers weten het passende geschenk voor je te vinden, zodat jij deze met veel plezier kan schenken aan jouw doelgroep. 

Simplicity

Wij geven je eenvoud

Van de keuze van een relatiegeschenk tot het kiezen van de juiste bedrukking, wij maken het graag zo eenvoudig mogelijk om bij ons te bestellen. In een aantal stappen kies je jouw favoriete product en de gewenste bedrukkingsmogelijkheden.

Succes

Wij geven je succes

Wij willen graag dat je geschenken indruk maken bij je relaties. Daarom zorgen wij voor een uitgebreid assortiment relatiegeschenken en promotiemateriaal. Met onze eigen drukkerijen zorgen wij er voor dat de producten een prachtige bedrukking krijgen. Jouw succes is ons succes!