Kinderkleding bedrukken

Met de hele klas op schoolreis, of meedoen aan een groot sporttoernooi? Creëer een teamgevoel en kies voor kleding die bedrukt is met het schoollogo en de groepsnaam. Naast het herkenbaar maken van de reizende kinderen of ‘eigen spelers’, is een T-shirt, trui of pet voor de kinderen een mooie herinnering aan bijvoorbeeld een kamp of toernooi.

(11 artikelen gevonden)

Kinderkleding bedrukken als aandenken

Bedrukte kinderkleding is een ontzettend leuke herinnering aan een leuke gebeurtenis in het leven van de kids. Laat kinderkleding bedrukken naar aanleiding van een schoolreisje, schoolkamp of scoutingkamp en zorg ervoor dat de kinderen nooit vergeten wat een geweldige tijd ze hebben gehad. Bedrukte kinderkleding is ook goed in te zetten om samenhorigheid te bevorderen, bijvoorbeeld tijdens een sportevenement of sponsorloop. Laat kinderkleding bedrukken met naam of logo van het goede doel waar de kids voor rennen en zorg ervoor dat iedereen weet waar u school voor staat. Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u verschillende soorten kinderkleding bedrukken, zoals hoodies, polo’s, shirts en windbreakers.

Marketing met bedrukte kinderkleding

Afhankelijk van uw bedrijf kunt u ook heel goed kinderkleding bedrukken en inzetten als marketingtool om naamsbekendheid te vergroten. Wanneer u het slim aanpakt is het zelfs mogelijk om door middel van kinderkleding met opdruk conversies binnen te krijgen. Hierbij is het belangrijk erop te letten welke doelgroep u wilt bereiken met behulp van bedrukte kinderkleding. Zijn dit de ouders die kinderen na kamp op komen halen of zijn dit de trainers bij een voetbaltoernooi? Let hierop wanneer u kinderkleding met bedrukking inzet als marketingstrategie en zorg ervoor dan offline en online marketing op elkaar afgesteld zijn. Wanneer u kinderkleding bedrukt voor lead generatie, laat dan kinderkleding bedrukken met logo en website zodat mensen direct waar ze terecht kunnen. Wilt u kleding bedrukken maar bent u er nog niet helemaal uit? U kunt allerlei soorten textiel bedrukken!

Kinderkleding met naam of logo bedrukken; opdrukmogelijkheden

Omdat niet iedereen grote hoeveelheden bedrukte kinderkleding nodig heeft kunt u bij Van Helden ook kleinere oplage te bedrukken kinderkleding bestellen. Zo kunt u prachtige T-shirts al vanaf 10 stuks laten bedrukken. De bedrukbare kinderkleding uit de collectie is beschikbaar in diverse maten, van XS tot XL en voor leeftijdscategorieën van 4 tot 16 jaar oud. Wij bedrukken kinderkleding door middel van de zeefdruk techniek waarbij verschillende drukposities mogelijk zijn. Zo kunt u kinderkleding met naam bedrukken waarbij de opdruk op de linker of rechter borst geplaatst wordt maar kunt u ook kinderkleding met naam of logo op de rugzijde, voorzijde of mouw bestellen. 

Weet u zeker dat u producten voor kinderen wilt bedrukken maar is kinderkleding met opdruk niet voor u geschikt? Bekijk ook ons uitgebreide assortiment kindergeschenken met bedrukking.

Kinderkleding goedkoop laten bedrukken; bestel eenvoudig online

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en weet welke mooie shirts, hoodies of polo’s u wilt bedrukken, is de volgende stap het uploaden van de gewenste bedrukking. U kunt kinderkleding bedrukken met tekst, logo of afbeelding. Van tevoren krijgt u een digitale drukproef toegestuurd zodat u kunt controleren of het eruit ziet zoals u het in gedachten had. Pas nadat u de drukproef goedkeurt, zullen wij beginnen met kinderkleding bedrukken. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden die kinderkleding met opdruk u biedt of ontvangt u graag advies over kinderkleding bedrukken? Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder wanneer u contact met ons opneemt.