Veiligheidsvesten bedrukken

Bedrukte veiligheidsvestjes zijn niet alleen een relevant relatiegeschenk wanneer je de bouwsector als target hebt. Laat veiligheidsvesten bedrukken en deel deze uit op evenementen, in het verkeer of zorg ervoor dat buitensporters goed zichtbaar zijn. Vervolgens doet de magie van de marketing zijn werk en verhoog je ook de zichtbaarheid van jouw bedrijf aanzienlijk.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat veiligheidshesjes bedrukken en vergroot uw naamsbekendheid

Een bedrukt veiligheidsvest zorgt voor naamsbekendheid op een onverwacht moment. Deze vorm van guerrilla marketing kan een hoog ROI opleveren wanneer er goed over nagedacht is. Wie is uw doelgroep? Hoe kunt u die bereiken door middel van bedrukte veiligheidshesjes? Waar loopt uw doelgroep rond, oftewel waar moeten de veiligheidsvesten met logo te vinden zijn? Een goede onderbouwing maakt inzichtelijk of investeren in gesponsorde veiligheidshesjes een goede optie is voor uw bedrijf. Omdat de bedrukbare veiligheidsvesten in het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken een groot drukoppervlak hebben en vaak felle kleuren hebben, zal uw bericht er zeker uitspringen.

Bereik uw doelgroep met bedrukte veiligheidsvesten

Om erachter te komen of de veiligheidsvesten met opdruk het gewenste effect hebben, kunt u marketing meetbaar maken. Heeft u een doel voor ogen met het bedrukken van veiligheidsvesten? Wat wilt u met de bedrukte veiligheidshesjes bereiken? Naamsbekendheid is één van de moeilijkste meetbare variabelen maar het is zeker niet onmeetbaar. Laat veiligheidsvesten bedrukken met uw naam, logo of website en bekijk in Google Analytics waar web traffic vandaan komt. Wilt u veiligheidshesjes bedrukken om sales te ondersteunen? Laat de veiligheidsvesten bedrukken met een lopende actie en verhoog zo de verkoopcijfers. U kunt bedrukte veiligheidsvesten ook combineren met online marketing. Door een veiligheidsvest te bedrukken met een hashtag zult u bijvoorbeeld meer Instagram traffic krijgen en kunnen mensen deze hashtag overnemen. Dit geldt ook voor marketing via andere bedrukte gereedschap- en veiligheidsartikelen.

Zet veiligheidshesjes met opdruk in tijdens festivals en evenementen

Weet waar u de bedrukte veiligheidsvesten inzet. Omdat de safety-vesten op sommige plekken en in sommige situaties nu eenmaal verplicht zijn, is inschatting van zowel exposure en doelgroep eenvoudiger. Hierbij kunt u denken aan bedrukte veiligheidsvesten tijdens evenementen en voor bepaalde beroepen. Op festivals zullen een aantal medewerkers veiligheidskleding dragen. Als uw doelgroep dergelijke evenementen bezoekt, zijn bedrukte veiligheidsvestjes dus zeker interessant. Daarnaast zijn er ook mensen die tijdens het sporten hesjes dragen, bijvoorbeeld fietsers of hardlopers. Met een veiligheidsvestje met logo zijn deze sporters bewegende reclameborden voor uw organisatie. De combinatie van sport en evenementen biedt ook veel opties voor veiligheidsvesten met bedrukking van tekst of afbeelding. Denk hierbij aan sportdagen op school of wedstrijden die veel bekijks trekken. Loopt uw doelmarkt hier rond? Laat dan veiligheidsvesten bedrukken of bekijk ons uitgebreide assortiment veiligheidsartikelen met bedrukking.

Op zoek naar goedkope veiligheidshesjes met logo? Bestel online!

Hoe worden de veiligheidsvesten bedrukt? De veiligheidshesjes worden van opdruk voorzien door middel van zeefdruktechniek. Per item verschillen de kleurmogelijkheden en vaak zijn er ook diverse opdrukopties. Een fluorescerende pet heeft andere mogelijkheden dan een vest wat druk betreft. Een pet wordt op de voorkant bedrukt en een veiligheidsvest bedrukken kan ook op de zijkant of rugkant. 

Indien u meer informatie wilt of vragen heeft over te bedrukken veiligheidshesjes, neem gerust contact met ons op