Spiegeltjes bedrukken

Spiegeltje, spiegeltje, in mijn hand. Wie heeft de beste relatiegeschenkspiegel van het land? Laat vandaag nog spiegeltjes met logo bedrukken om jouw doelgroep te bereiken.

Spiegeltjes met logo als relatiegeschenk

Op zoek naar een betaalbaar geschenk dat veel gebruikt zal worden? Kies dan voor bedrukte zakspiegels: handige artikelen die al snel in de handtas zullen verdwijnen. Ideaal om onderweg make-up op te doen of om even snel te kijken of je er nog fris uitziet; met een spiegeltje op zak voelt iedereen zich zekerder. Kenmerkend voor dit relatiegeschenk is de lage stuksprijs, wat betekent dat je ook met een klein budget al kunt slagen. Om extra op te vallen laat je jouw logo in meerdere kleuren bedrukken. Net zoals bij andere beauty en huishoudelijke artikelen met opdruk kun je spiegeltjes in fullcolour laten bedrukken.

Make-up spiegels inzetten als weggevertje

Een bedrukt spiegeltje is een ideale weggever voor de vrouwelijke doelgroep, hoewel sommige mannen het wellicht ook wel een leuk cadeau vinden. De betaalbare spiegeltjes doen het daarom uitstekend als giveaway op beurzen en open dagen. Laat spiegeltjes bedrukken met bedrijfslogo om ook na afloop van het evenement onder de aandacht te blijven. Maak het ontvangers extra gemakkelijk om contact op te nemen door ook adres- en contactgegevens op de spiegeltjes te printen. Zo geef je als het ware een visitekaartje af, maar dan wel één waar de ontvanger wat aan heeft. Telkens wanneer de make-up spiegel met opdruk wordt gebruikt zal uw organisatie weer top of mind zijn.

Fullcolour bedrukte spiegeltjes

Wil je er echt uitspringen? Laat de opdruk dan in full-colour op de spiegeltjes bedrukken. Zo kun je iedere afbeelding of foto op spiegels laten zetten – daarmee kun je handig inspelen op het weggeefmoment. Denk bijvoorbeeld aan de spiegels als aandenken na een feest of event; een klein gebaar dat toch warme gevoelens en herinneringen op zal roepen. Ook een grappige of inspirerende tekst doet het altijd goed om het relatiegeschenk weg te geven met een knipoog. Zet bedrukte spiegeltjes in om een lopende marketingactie meer aandacht te geven of trek een geheel nieuwe doelgroep aan met de spiegeltjes met opdruk.

Spiegeltjes met opdruk als premium

Door het kleine formaat en het platte ontwerp zijn te bedrukken spiegeltjes ook geschikte geschenken om als premium mee te sturen met een postmailing. Door zo’n ‘bobbel in de envelop’ vergroot je de kans dat de ontvanger de post opent. Laat de bedrukking op spiegeltjes aansluiten bij de campagne – indien je hierover graag advies ontvangt staan onze verkopers altijd klaar om met je mee te denken. Passen zakspiegeltjes met bedrukking niet helemaal bij jouw doelgroep? Neem een kijkje in het assortiment te bedrukken verzorgingsproducten en vind het relatiegeschenk dat jouw merk perfect weerspiegelt.

Uitklapbare haarborstels en spiegeltjes bedrukken

We kennen waarschijnlijk allemaal de superhandige zakspiegeltjes met uitklapbare haarborstel. Het goede nieuws: bij ons kun je ook deze spiegeltjes bedrukken. Deze units zijn ideaal voor op vakantie, wat betekent dat jouw prospecten en relaties de bedrukte zakspiegeltjes de grens mee overnemen en je merk internationale exposure geniet. Speel hierop in door een spiegeltje te bedrukken met je website of tekst in het Engels. De haarborstel met bedrukte spiegel is verkrijgbaar in mooie ronde vorm of met praktisch rechthoekig design en te bestellen vanaf 200 stuks.

Smart marketing en targeting met bedrukte make-up spiegeltjes

De te bedrukken uitklapspiegeltjes zijn een praktisch relatiegeschenk met opdruk voor diverse branches. Afhankelijk van de doelgroep van jouw product of dienst kun je spiegeltjes met logo slim inzetten om je gestelde doelstellingen te behalen. Wat wil je bereiken met de relatiegeschenk spiegeltjes? Is jouw doel het onderhouden van bestaande relaties of wil je de zakspiegeltjes met tekst inzetten om nieuwe leads te genereren? Bedrukte spiegeltjes zijn relatiegeschenken voor het publiek de schoonheidsbranche. Specificeer jouw doelgroep binnen de schoonheidsbranche en pas de boodschap op de te bedrukken zakspiegeltjes hierop aan.

Spiegels bedrukken voor kinderen

Zakspiegels met logo zijn ook goed te gebruiken om kinderen (en dus ouders) te bereiken. Combineer een relatiegeschenk spiegeltje met speelgoed of een kleurboek. Zeker meisjes zullen het erg leuk vinden om met het spiegeltje met opdruk te spelen en misschien wel kindervriendelijke make-up op te doen. Een simpel make-up spiegeltje met bedrukking is een betaalbaar relatiegeschenk en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren, van babyblauw tot lilapaars. Vergeleken met andere budget relatiegeschenken zijn te bedrukken zakspiegeltjes ook duurzamer omdat deze langer gebruikt zullen worden dan de ontvanger. Een spiegeltje met afbeelding is immers geen weggever om te consumeren.

Bestel spiegeltjes met opdruk bij direct online

Als je de geschikte spiegel-weggever met bedrukking hebt gevonden in het assortiment kies je allereerst de gewenste kleur. Vervolgens kies je hoe jij jouw opdruk wilt uploaden en kun je ook beslissen om een digitale drukproef van een bedrukt spiegeltje te ontvangen. Dit is een virtueel voorbeeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Pas nadat jij dit prototype zakspiegeltje met bedrukking hebt goedgekeurd zullen wij beginnen met het daadwerkelijk bedrukken van spiegeltjes. Voor vragen en advies over bijvoorbeeld het soort bedrukking, de mogelijkheden of oplagen kun je contact met ons opnemen.