Relatiegeschenken personaliseren

Wist je dat gepersonaliseerde geschenken, in vergelijking met andere relatiegeschenken, langer door de ontvanger bewaard worden? Door de geschenken met naam te personaliseren krijgen ze een unieke waarde die zeer gewaardeerd zal worden door jouw relaties. De gepersonaliseerde geschenken zijn ook perfect om weg te geven als jubileum-, examen- of eindejaarsgeschenk.

Het personaliseren van relatiegeschenken is mogelijk door middel van verschillende druktechnieken. Zo kun je kiezen voor een kleurrijke personalisatie door middel van digitaal print of je kan kiezen voor een luxe inscriptie door te kiezen voor lasergravering. Met mega lasergravering geniet je van een gravering op een extra groot drukvlak. Lees meer ►

Jouw relatiegeschenken met personalisering bestellen:

 1. Selecteer als bedrukking "Digitaal printen", "Sublimatie" of "Graveren"
 2. Kies bij "opdruk toevoegen" voor de optie Logo en tekst
 3. Upload een .txt-bestand met uw persoonlijke bedrukkingsteksten of namen
 4. Selecteer bij "Gewenste bedrukkingstekst" het gewenste lettertype en tekstkleur (niet van toepassing bij gravering)
 5. Vervolg de rest van uw besteltraject

Wanneer je gebruik wilt maken van personalisatie op naam betaal je slechts €0,25 per stuk extra. Daarnaast rekenen wij een opstarttarief van € 35,- per order. Bij vragen of onduidelijkheden kan je altijd contact met ons opnemen.

(68 artikelen gevonden)

Pagina's

 

Lasergraveren

In onze drukkerij wordt er gewerkt met Fiber-lasers. Hierdoor kunnen wij heel eenvoudig diverse gelakte en ongelakte metalen relatiegeschenken graveren. Uw opdruk wordt ingelezen in de computer die de laser vervolgens aanstuurt tijdens het graveren. Dankzij deze techniek is zelfs het kleinste detail van uw logo en/of tekst zichtbaar. 

Voordelen Lasergraveren:

 • Luxe uitstraling
 • Personalisatie mogelijk
 • Gedetailleerde gravering

ALLE RELATIEGESCHENKEN MET GRAVERING ►

  

Digitaal printen

Digitaal printen is een vrij nieuwe techniek, waardoor u ook heel eenvoudig uw relatiegeschenken in full-colour kunt bedrukken. De machine voor digitaal printen is een soort grote printer, waarbij de printkop over het artikel loopt om deze van de juiste opdruk te voorzien. Hierdoor kunt u heel eenvoudig foto’s en andere full-colour afbeeldingen op relatiegeschenken drukken. 

Voordelen Digitaal Printen:

 • Full-colour opdruk
 • Personalisatie mogelijk
 • Uitgesproken kleuren

ALLE RELATIEGESCHENKEN MET DIGITAAL PRINTEN ►

 

Bekijk de video over het personaliseren van relatiegeschenken en laat je inspireren