Thermosflessen bedrukken

Bedrukte thermoflessen zijn handig voor onderweg: bijvoorbeeld wanneer je hete koffie of thee wil meenemen in de trein of in de auto. Laat de thermofles bedrukken met je logo of bedrijfsnaam en schenk deze aan zakelijke relaties of zet ze in tijdens evenementen. Doordat deze bedrukte thermoflessen van hand tot hand gaan werk je doeltreffend aan je naamsbekendheid. Verkrijgbaar in diverse varianten.

(49 artikelen gevonden)

Pagina's

Relatiegeschenk thermosflessen met tekst en/of afbeelding bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk waarmee je lang onder de aandacht zult blijven? Geef je relaties bedrukt drinkwaar zoals een thermosbeker of thermosfles met bedrukking cadeau. Want wie drinkt er nu geen koffie of thee? Met een thermosfles kunnen jouw relaties nu hun warme drank ook meenemen voor onderweg. Ideaal! Zeker als je de thermosfles laat bedrukken met je naam of bedrijfslogo; je profiteert van een groot bereik en kunt zo de naamsbekendheid vergroten. Tip: blijf altijd dichtbij de huisstijl van je bedrijf. Zo blijft de thermosfles met opdruk altijd herkenbaar en zal je relatie deze altijd aan jouw business verbinden.

Gepersonaliseerde thermosbeker met logo voor een groot bereik

Of het nu winter of zomer is, een bedrukte thermosbeker is altijd handig voor onderweg. Een warm kopje koffie in de ochtend is voor velen namelijk een must. Een thermosfles of thermosbeker is daarom een erg praktisch geschenk. Ideaal voor als je relaties ’s ochtends vroeg met het openbaar vervoer reizen of op vakantie gaan. Met de gepersonaliseerde thermosbeker heb je een uniek en vooral praktisch geschenk in handen waar menig relatie blij van wordt. Dit relatiegeschenk zal nog lang gebruikt worden waardoor het herinneringspercentage van je bedrijfsnaam nog groter wordt. Wij kunnen de thermosbekers en thermosflessen bedrukken met je logo en/of tekst.

Van bedrukte thermosfles tot compacte thermosbeker met naam

Het assortiment gepersonaliseerde thermosflessen is heel divers. Bij Van Helden vind je bijvoorbeeld compleet uitgeruste thermossets met fles en losse bekers. Erg leuk om weg te geven als eindejaarsgeschenk. Maar je kunt ook kiezen voor een losse thermosfles met bedrukking of een compacte thermosbeker met opdruk en deze combineren met bijvoorbeeld een bedrukte waterfles of drinkbeker met bedrukking. Door de thermofles of beker te bedrukken met je naam of logo en een originele tekst, zorg je ervoor dat de ontvanger deze graag meeneemt voor onderweg en op deze manier weer aan anderen laat zien. Zo profiteer je van een groot bereik. 

Thermosfles bedrukken of graveren

In het ruime assortiment te bedrukken thermoflessen vind je ook flessen en bekers van metaal die je zowel kunt bedrukken als graveren. Graveren geeft de relatiegeschenk thermofles een net iets luxere uitstraling maar is niet mogelijk in meerdere kleuren. Een thermofles bedrukken kan wel in diverse kleuren. Hoeveel kleuren je kunt gebruiken voor het logo op een thermosfles hangt af van het type product. Sommige te bedrukken thermosflessen zijn te bedrukken in twee kleuren, op andere thermosflessen en thermosbekers kun je een afbeelding in vijf kleuren laten afdrukken.

Bedruk thermoflessen om een bepaald doel te behalen

Relatiegeschenken hebben altijd een doel. Welk doel dit is hangt af van gestelde bedrijfsdoelstellingen en je doelgroep(en). Je kunt bijvoorbeeld thermosflessen laten bedrukken omdat je op een beurs nieuwe leads wilt genereren of een nieuwe markt wilt betreden. In dat geval ga je voor goedkopere thermosbekers met bedrukking waarvan je er veel kunt bestellen en weggeven. Andere redenen voor het bedrukken van een thermofles is om gegenereerde leads in conversies om te zetten, om zakelijke contacten op te frissen of om medewerkers en collega’s een bedankje te geven.

Een thermosfles met opdruk voor iedere doelgroep

De collectie opdrukbare thermoflessen bevat een geschikt relatiegeschenk voor iedere doelgroep. Of jij nu reizigers, zakenlui of studenten wilt verassen met een relatiegeschenk thermosbeker, je vindt hem zeker in het assortiment. De meeste bedrukbare thermosflessen zijn van RVS gemaakt, hoewel er ook een thermoflessen van kunststof, marmer en zelfs hout zijn. Deze te bedrukken thermoflessen zijn dan van binnenuit voorzien van koper of RVS met een isolerende werking. Wist je trouwens dat een thermosfles met logo niet alleen dranken warm houdt in de winter? In de zomer kunnen je relaties de thermofles met bedrijfsnaam gebruiken voor het koel houden van sappen en drankjes.

Zakelijke contacten onderhouden met relatiegeschenk thermosflessen

De luxe marmer thermofles met opdruk of de rustieke houten fles zijn voorbeelden voor een ideaal relatiegeschenk waarmee je zakenrelaties opfrist of onderhoudt. De elegante thermoflessen met afdruk hebben een iets hogere per stuk prijs en zijn daarom in kleinere oplage te bestellen. Met een luxueuze bedrukte thermofles laat jij aan jouw belangrijkste relaties zien hoe zeer je hen waardeert. Dit is een investering en tevens een belofte voor de toekomst. Op deze manier laat je namelijk blijken dat je gelooft dat het contact met de relatie een duurzaam en succesvol contact is.

Bestel jouw relatiegeschenk thermosbeker online

Al onze relatiegeschenken met logo kun je gemakkelijk en snel online bestellen; dat geldt dus ook voor de relatiegeschenken thermosfles en beker. Daarbij kun je tijdens je bestelling precies aangeven hoe je de thermosfles of thermosbeker bedrukt wilt hebben: met je naam, logo, leuke tekst of originele foto. Je kunt ook aangeven wat het gewenste aantal is en welke kleur bedrukte thermosfles je wilt. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef. Hierop kun je precies zien hoe je bedrukte thermosbeker eruit komt te zien. Pas na jouw goedkeuring zullen wij de thermosfles bedrukken.

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ook gebruik maken van de live chat! Onze medewerkers helpen je graag en geven je persoonlijk advies op maat.