Bamboe relatiegeschenken

Niet alleen panda’s genieten van Bamboe. Ook wij zijn de afgelopen jaren steeds enthousiaster geworden van dit duurzame grondstof. Bamboe is een stevig maar buigzaam materiaal dat zich op een mooie manier laat doorvertalen naar prachtige relatiegeschenken.

(73 artikelen gevonden)

Pagina's

Bamboe duurzaam?

Bamboe artikelen hebben een natuurlijke uitstraling. Maar zijn artikelen van bamboe wel echt duurzaam? Bamboe is een snelgroeiend grassoort dat vaak geoogst kan worden. Ieder jaar maakt de moederplant nieuwe stammen aan die in een korte tijd weer volgroeien to een volwassen bamboeplant. Hierdoor is bamboe dus ecologisch verantwoord. Bovendien is bamboe geheel afbreekbaar en veroorzaakt deze geen allergieën. Naast al deze milieuvriendelijke eigenschappen is bamboe ook nog trendy. Het heeft een stijlvolle en natuurlijke uitstraling dat in bijna ieder interieur past.

Bamboe als vervanger voor…

Bamboe wordt op allerlei manieren gebruikt. Zo zie je ze vaak terug in het huis als duurzame wand- en vloerbekleding. Daarnaast is het een goede vervanger voor bijvoorbeeld plastic. Met name bij artikelen waar je vaak mee in aanraking komt wordt plastic vervangen door bamboe. Zo zie je steeds meer houten en bamboe speelgoed op de markt komen. Bamboe zelf bevat namelijk geen giftige stoffen en is daardoor een goed basis materiaal om speelgoed mee te maken. Steeds meer ontwerpers van relatiegeschenken en weggevertjes omarmen bamboe als grondstof en dat levert mooie resultaten op voor mens en milieu.

Hoe bamboe voor jarenlange zichtbaarheid zorgt

Een sterke eigenschap van bamboe is dat het een harde en slijtvaste materiaal is dat geniet van een lange levensduur. Wanneer je jouw logo en/of tekst op een bamboe relatiegeschenk laat drukken, kan je er dus zeker van zijn dat deze lang mee gaat. Ook dat is een sterke vorm van duurzaamheid. De bamboe artikelen kan je niet alleen bedrukken, maar ook laten graveren. Hierdoor ontstaat er een unieke en subtiele inscriptie waar iedere relatie verstelt van zal staan. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je graag bij het adviseren van de juiste druktechniek.

Laat jouw bamboe relatiegeschenken bedrukken

Wanneer je jouw bamboe relatiegeschenken wil laten graveren of bedrukken, kan je dat heel eenvoudig via de webshop aangeven. Ook kies je hier o.a. de gewenste aantallen, eventuele PMS kleuren etc. Zodra jouw bestelling binnen is zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van het artikel met bedrukking die jij hebt aangegeven. Is de drukproef geheel naar wens, dan beginnen wij met het drukproces. Zo weten we zeker dat het eindproduct aan jouw wensen voldoet en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.