Eco drinkflessen bedrukken

De eco drinkflessen zijn waterflessen en bidons die net een beetje extra doen voor mens en milieu. Dat is nog eens een mooi relatiegeschenk om weg te geven. Laat deze duurzame drinkflessen ook bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst.

(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Het verschil tussen drinkflessen en eco drinkflessen

Alle waterflessen hebben één ding gemeen. Ze vervangen allemaal namelijk de single-use plastic drinkfles. De drinkflessen zijn gemaakt van een stevig en herbruikbaar materiaal en zijn bovendien BPA vrij, waardoor deze keer op keer gebruikt kunnen worden. De eco drinkflessen gaan net een stuk verder. Deze flessen gaan niet alleen single-use plastic tegen, maar leveren ook nog een actieve bijdrage in de maatschappij. Op die manier heb je niet alleen een relatiegeschenk in handen voor jezelf en de ontvanger, maar één die zowel mens als milieu stimuleert.

Divers aanbod eco drinkflessen

In het veelzijdige aanbod eco drinkflessen vind je gegarandeerd een drinkfles die bij jou en jouw organisatie past. Zo kan je kiezen voor de trendy Dopper, een drinkfles met een missie. Met Dopper steun je diverse projecten die de plastic soup tegen gaan. Een andere drinkfles waar je ook een goed doel mee steunt is die van Join the Pipe. Met deze drinkflessen steun je schoondrinkwater projecten in het buitenland en binnenland. Zo kan je altijd een drinkfles kiezen dat aansluit bij jouw eigen idealen en heb je een uniek geschenk in handen voor iedere relatie.

Jouw duurzame drinkfles bedrukt met logo

Met de eco drinkfles geef je dus meer dan alleen een drinkfles. Er hangt een verhaal achter waar je als ondernemer achter staat. Om dit ook naar buiten te dragen heb je de mogelijkheid om de flessen te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Wanneer je de eco waterflessen laat bedrukken is het een verlengstuk van je merk en zal je direct geassocieerd worden met de filosofie achter de eco waterflessen. Bedrukken is mogelijk in je eigen PMS kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om de fles in full colour te laten bedrukken voor een uniek en kleurrijk resultaat.

Binnen enkele stappen bestel jij je eco drinkfles

Wanneer je de keuze voor jouw eco drinkfles hebt kunnen maken, kan je deze eenvoudig en snel bestellen via de webshop. Binnen enkele stappen kan je al jouw wensen aangeven. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van hoe het geschenk eruit komt te zien wanneer deze bedrukt is met jouw logo en/of tekst. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat deze aan jouw verwachtingen voldoet en heb je altijd een geschenk in handen waar je achter staat.