Gerecyclede relatiegeschenken

Gerecyclede relatiegeschenken kennen vele vormen, maten, kleuren en materialen. Allen hebben ze één ding gemeen, namelijk dat ze beter zijn voor het milieu en daarmee een duurzaam alternatief zijn.

(137 artikelen gevonden)

Pagina's

Wat zijn gerecyclede artikelen?

Onder gerecyclede artikelen verstaan we artikelen die vervaardigd zijn uit grondstoffen die anders als afval zouden worden beschouwd. Het afval wordt als het ware gescheiden, gesorteerd en gereinigd, waarna deze gemakkelijk tot ‘nieuw’ materiaal vervaardigd kan worden. Het gebruik van gerecycled materiaal draagt bij aan de energie- en milieubesparing dat anders verbruikt zou worden bij productie uit nieuwe materialen. Denk bijvoorbeeld aan de productie van papier. Bij de productie van één ton gerecycled papier worden er ruim 17 bomen gered en 3.785,4 liter water bespaard. Ook kost het ruim 60% minder energie om gerecycled papier te maken in vergelijking tot nieuw papier.

Welke soorten gerecyclede artikelen zijn er?

Bijna alle artikelen kunnen gerecycled worden. De meest populaire is de recycling van papier en karton. Daarnaast is ook de recycling van plastic steeds belangrijker geworden. Recyclede plastic wordt ook wel RPET genoemd. Het gebruik van RPET verminderd het gebruik van aardolie als bron. RPET wordt gemaakt van o.a. gebruikte PET flessen. Het produceren van RPET kost 59% minder energie en verminderd de CO2 uitstoot met 32%.

Een ander item dat vaak gerecycled wordt tot relatiegeschenken is glas. Gerecycled glas veroorzaakt 20% minder luchtvervuiling en 50% minder watervervuiling dan nieuw vervaardigd glas. Daarnaast spaar je met gerecycled glas 15% energie uit.

Wanneer je meer informatie wenst over gerecyclede relatiegeschenken kan je altijd contact met ons opnemen.

Jouw gerecyclede artikelen bedrukt met logo

Ook alle gerecyclede relatiegeschenken kan je laten bedrukken met jouw logo en/of tekst. Hiermee heb je niet alleen een persoonlijk geschenk in handen, maar ook een zeer duurzaam geschenk in handen. Je kan de relatiegeschenken laten bedrukken in jouw eigen PMS kleuren, waardoor deze precies aansluit bij jouw huisstijl en het een waar verlengstuk wordt van jouw merk. Daarnaast is het bij een aantal items ook mogelijk om deze te graveren. De gravure geeft een stijlvolle uitstraling, waardoor jouw gerecyclede geschenken ideaal zijn als luxe weggever.

Bestel jouw relatiegeschenken direct online

Via de webshop kan je heel eenvoudig jouw relatiegeschenken bestellen. Wanneer je in het ruime aanbod jouw relatiegeschenk hebt gekozen kan je op je eigen gemak al jouw bedrukkingswensen aangeven. Wanneer wij jouw wensen hebben ontvangen zal onze studio aan de slag gaan met een drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld van jouw gerecyclede relatiegeschenken met opdruk. Zo kan je precies zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Pas wanneer jij 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo zijn we er zeker van dat jouw relatiegeschenken aan jouw wensen voldoen.