Groen en natuur

Tegels eruit, planten erin. Groen in de tuin wordt steeds meer gestimuleerd en dat is niet heel gek. Bomen en planten zorgen voor zuurstof en ze zorgen dat het regenwater goed wordt weggeleid en het is een basis voor de flora en fauna is de stad. Met een groen relatiegeschenk kan je hier een mooie bijdrage aan leveren.

(37 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom planten in plaats van tegels

Iedereen droomt van een prachtige tuin met een mooi gazon, maar toch kiezen steeds meer mensen voor gemak en bestraten hun hele tuin met tegels. Dat is jammer, want het ontbreekt dan niet alleen aan sfeer in de tuin maar je verliest hier ook een stukje flora en fauna mee. Bovendien zorgen de tegels ervoor dat regenwater enkel via de riolering weg kan stromen, waardoor veel straten uiteindelijk blank komen te staan. Door bomen en planten in de tuin te plaatsen verbeter je niet alleen het milieu. Het heeft ook een positieve effect op de gezondheid. Een onderzoek van de Wageningen Universiteit wijst keer op keer uit dat groen gelukkig maakt.

Groen in huis en op het kantoor

Meer groen geldt niet alleen voor de tuin, maar is ook in huis en op kantoor een must. Binnenhuis is de keuze voor groen reuze. Aangezien we bijna 8 uur op een dag binnenzitten is het van belang dat er een goed zuurstofgehalte heerst. Planten zorgen voor extra zuurstof en zorgen daardoor voor een schonere lucht. Daarnaast hebben diverse onderzoeken uitgewezen dat groen op het kantoor de productiviteit verbetert en de stress helpt verminderen. Een goede en daarmee groene werkomgeving is dus belangrijk voor tevreden werknemers. Bovendien staan de planten ook erg mooi en maakt het een saai kantoor aantrekkelijker voor niet alleen meewerkers, maar ook klanten en sollicitanten.

Jouw persoonlijke boodschap voor de natuur

Het schenken van groene relatiegeschenken is eigenlijk altijd wel een goed idee. Of je de groene weggevertjes nou uitdeelt op een beurs of toevoegt aan een leuke mailing, het effect blijft altijd positief. Met zal het prachtig vinden om jouw naam verbonden te zien aan iets wat zo’n mooie bijdrage levert aan onze planeet. Er zijn verschillende drukopties mogelijk. Deze kunnen per artikel verschillen. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste bedrukking.

Bestel jouw groene relatiegeschenken direct online

Via onze webshop kan je heel eenvoudig jouw groene relatiegeschenken bestellen. Zo kies je niet alleen de gewenste aantallen, maar kan je ook kiezen voor de gewenste opdruk. Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van hoe jouw relatiegeschenk eruit komt te zien met opdruk. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.