Tarwestro relatiegeschenken

Relatiegeschenken van tarwestro zijn de laatste jaren erg in populariteit gestegen en dat is niet gek. Tarwestro is namelijk een zeer duurzame grondstof dat in veel gevallen de basis vormt voor de productie van bioplastic.

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Tarwestro artikelen. Hoe werkt het?

Bioplastic is ontzettend populair. De meest populaire vorm van bioplastic, zeker in de productie van gebruiksvoorwerpen, is bioplastic met tarwestro als hoofdcompartiment. Tarwestro is zeer duurzaam, omdat deze niet enkel voor de productie van bioplastic wordt geoogst. Tarwestro is namelijk het overblijfsel van de stengel nadat de tarwe is geoogst. Het is dus eigenlijk een no-waste grondstof. De stengel van het tarwe wordt omgezet naar pulp en wordt zo ingezet als bijproduct voor de productie van artikelen.

De voordelen van tarwestro

Voor de productie van bioplastic wordt in eerste instantie gekeken naar eerste generatie grondstoffen zoals maïs en suikerriet. Maar er wordt steeds meer gekeken naar niet-voedingsgewassen, de zogenoemde tweede generatie grondstoffen. Omdat tarwestro niet enkel voor de bioplastic productie wordt geplant, maar juist van het overblijfsel na de normale oogst wordt gemaakt is dit een goed voorbeeld van de tweede generatie grondstof.

Daarnaast zorgt tarwestro voor een unieke structuur in de bioplastic. Hierdoor krijgen de relatiegeschenken die op basis van tarwestro zijn gemaakt een natuurlijke uitstraling.

Tarwestro weggevertjes en relatiegeschenken

Tarwestro bioplastic werkt in de productie van relatiegeschenken in principe hetzelfde als normale plastic. Hierdoor kan je er alle soorten relatiegeschenken van maken. Voor ieder type weggevertje is er dus een duurzame variant te vinden. Alle duurzame geschenken zijn uiteraard te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Met het schenken van deze duurzame artikelen laat niet alleen zien wie je bent, maar ook waar je voor staat, namelijk een schonere wereld. Deze dubbele boodschap zal zeker gewaardeerd worden door de ontvangen en jouw merk heeft er net zoals de wereld nog jaren profijt van.

Bestel jouw tarwestro geschenken eenvoudig online

Via de webshop kan je binnen enkele stappen jouw tarwestro relatiegeschenken bestellen. Je kunt hier op jouw eigen gemak alle wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan de opdrukpositie en kleuren. Benieuwd hoe het geschenk eruit komt te zien? Voordat wij het drukproces starten ontvang je van ons een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld van het artikel met jouw bedrukking. Pas wanneer jij 100% tevreden bent met de drukproef gaan wij starten met het drukken. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet en kom je nooit voor verrassingen te staan.