Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzame relatiegeschenken met een dubbele boodschap

Verras uw relaties met duurzame relatiegeschenken en laat zien dat ook u milieuvriendelijk onderneemt. Deze geschenken zijn steeds populairder en belangrijker geworden. De eco relatiegeschenken zijn leuk om te geven en om te krijgen. Bekijk ons assortiment met eco pennen, eco tassen, eco notitieboekjes en eco textiel en laat uw favoriete geschenk bedrukken met een persoonlijke boodschap. Lees ook meer over het gebruik van milieuvriendelijke geschenken in onze case study.

Laat u verassen door vele duurzame cadeaus en gadgets

Het assortiment Duurzame relatiegeschenken bestaat uit vele originele eco cadeaus en duurzame gadgets. In het assortiment Eco Pennen vindt u o.a. kartonnen pennen, houten pennen en bamboe pennen, maar ook luxe duurzame pennensets. In het assortiment Eco notitieboekjes vindt u notitieboeken in verschillende soorten en maten.
Wilt u dat uw bedrijf ook tijdens marketingacties en evenementen duurzaamheid uitstraalt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment Eco textiel en Eco tassen. Hier vindt u modieus promotietextiel, dat ook nog eens ecologisch en milieuvriendelijk is.

Duurzame relatiegeschenken online besteld en snel in huis

Uw duurzame relatiegeschenken kunt heel eenvoudig online bestellen. U hoeft alleen maar een keuze te maken en het gewenste aantal, de kleuren en de bedrukking aan te geven in het bestelformulier. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw relatiegeschenken bedrukt worden met uw logo en/of tekst.