Duurzame en groene relatiegeschenken bedrukken

Duurzame en groene relatiegeschenken bedrukt met uw logo

De eco relatiegeschenken zijn perfecte middelen om de buitenwereld te laten zien dat u bewust bezig bent met MVO. De groene cadeaus zijn moderne en trendy artikelen gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Uw relaties zullen deze duurzame kado’s zeker waarderen. Niet alleen omdat deze artikelen leuk en praktisch zijn, maar ook omdat ze hiermee een bijdrage leveren aan hun omgeving omdat het relatiegeschenk duurzaam is. Het duurzame cadeau wordt nog beter wanneer u deze laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Lees ook meer over het gebruik van milieuvriendelijke groene relatiegeschenken in onze case study.

Ecologische cadeaus met een dubbele boodschapDuurzaam groen relatiegeschenk bedrukken

Het duurzame relatiegeschenk is onmisbaar voor de maatschappelijk verantwoorde ondernemer. De relatiegeschenken hebben een dubbele functie. Ze laten niet alleen zien dat u duurzaam onderneemt en bewust bezig bent met het milieu, maar het zorgt ook voor naamsbekendheid en herkenbaarheid bij uw relaties. Helemaal wanneer u het duurzame relatiegeschenk met logo en/of (bedrijfs-)naam laat bedrukken. De dubbele functie van de bedrukte groene relatiegeschenken is een droom voor iedere ondernemer en hier is de droom binnen hand bereik.

Een breed assortiment duurzame geschenken

Het assortiment bestaat uit diverse soorten relatiegeschenken. De duurzame pennen en notitieboekjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholieren of op kantoor. De ecologische uitstraling van de geschenken zorgen voor een extra grote impact bij het schenken van de artikelen. Waar niet alleen de ontvanger, maar ook u als schenker van kan profiteren. Ook wanneer u opzoek bent naar promotionele hulpmiddelen kunt u in het assortiment duurzame relatiegeschenken terecht. Zo kunt u kiezen uit diverse eco tassen voor bijvoorbeeld open dagen of beurzen, maar vind u hier ook verschillende solar geschenken en gadgets om weg te geven bij evenementen.

Uw groene relatiegeschenken direct online besteld

In het kader van MVO gaan wij geen onnodig papierwerk doen. Daarom kunt u heel eenvoudig en direct online uw eco relatiegeschenken bestellen. Hier kunt u precies aangeven wat uw gewenste aantal, kleur en opdruk is. Wij zorgen ervoor dat uw groene relatiegeschenken met zorg worden bedrukt. Bovendien ontvangt u altijd een digitale drukproef ter goedkeuring, zodat u van te voren precies kunt zien of het bedrukte geschenk aan uw wensen voldoet. Uw bedrukte relatiegeschenken heeft u binnen 8 werkdagen in huis, tenzij anders vermeld. Vragen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Onze ervaren medewerkers weten precies welk groene relatiegeschenk het beste bij uw bedrijf of organisatie past én kunnen u altijd de scherpste prijs bieden.