Kauwgom bedrukken

Laat een verfrissend imago achter: promoot je bedrijf door bedrukte kauwgom mt logo uit te delen. Een pakje kauwgom met daarop je logo, slogan of bedrijfsnaam is de ideale giveaway op elk event. Of je nu op een beurs, festival of klantendag staat: bedrukte pakjes kauwgom zijn licht, worden echt gebruikt en zijn betaalbaar. Deze deel je dus overal makkelijk uit!

Sorteer op

3 producten

Kauwgomblister [12 stuks]
Vanaf
€ 0,84
(2)
  • Kartonnen huls kan geheel naar wens gemaakt worden
Kauwgomkaart Sportlife
Vanaf
€ 1,30
Kauwgomblister [6 stuks]
Vanaf
€ 0,56
(2)
  • Mooi met uw logo/tekst

Kauwgom bedrukken voor een verfrissend resultaat

Als u op zoek bent naar een leuk weggevertje voor een beurs, open dag of ander evenement zult u waarschijnlijk niet snel denken aan een kauwgompakje. Toch is dit een zeer populair geschenk dat veel weggegeven wordt als promotieartikel. Zeker op evenementen met een jongere doelgroep, zoals open dagen en festivals is dit een onmisbaar item om uit te delen. Met de bedrukte kauwgom geeft u uw relaties niet alleen een origineel promotieartikel, maar ook een verfrissing waar zij na een intensieve dag op een beurs of festival wel aan toe zijn.

Uw eigen bedrukte kauwgompakje voor ieder evenement

Voor iedere evenement kunt u in het assortiment een kauwgompakje vinden dat precies bij uw past. Zo kunt u kiezen uit verschillende blisters, waaronder een compact vierkant pakje dat gevuld is met zes kauwgompjes. Het vierkantje pakje is net weer wat anders dan de standaard en is daarmee perfect om mee op te vallen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een klassiek model, dat het altijd goed doet bij iedere doelgroep.  Alle kauwgompakjes kunnen in full colour bedrukt worden, waardoor u werkelijk alle kanten op kunt. Zo kunt u ook het kauwgompakje met foto laten bedrukken. Hierdoor krijgt deze een persoonlijke twist dat zeker gewaardeerd wordt. Ook is het mogelijk om de full colour opdruk het kauwgompakje compleet te laten aansluiten bij uw huisstijl. Hiermee is het een ideaal middel om in te zetten voor het verhogen van de naamsbekendheid.

Waarom pepermunt en kauwgom perfect zijn als promotiemiddel

Kauwgom, is net als bedrukte pepermuntjes, perfect in te zetten als promotionele weggever. Het is één van de meest gebruikte artikelen. Bovendien is het een verfrissing wat door iedereen gewaardeerd wordt. Het compacte en smakelijke in combinatie met het feit dat u hiermee een brede doelgroep aanspreekt zorgt ervoor dat dit een echte Topper is. De verschillende bedrukkingsmogelijkheden dragen hier ook een steentje aan bij. Het is één van de meest personliseerbare premium om weg te geven en daarmee een succesartikel voor het vergroten van de naamsbekendheid.

Bestel uw gepersonaliseerde kauwgompakje direct online

Uw eigen kauwgompakje kunt u eenvoudig online bestellen. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven hoe u het geschenk wilt laten bedrukken. Het is tevens mogelijk om direct uw eigen ontwerp te uploaden. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Op de drukproef krijgt u een visuele voorbeeld te zien van het eindresultaat. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat u bedrukte kauwgompakjes ontvangt die volledig aansluiten bij uw wensen.