Lolly’s bedrukken

Bedrukbare lolly’s zijn populair als giveaways op beurzen of evenementen. Laat de verpakte lolly bijvoorbeeld bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of een pakkende slogan of tekst. Deze betaalbare zoete weggever kun je eenvoudig op grote schaal weggeven tijdens evenementen. Daarom zijn bedrukte lolly’s de perfecte manier om je naamsbekendheid te vergroten!

Sorteer op

2 producten

Reclame lolly
Vanaf
€ 0,08
Lolly in vierkant doosje
Vanaf
€ 0,50

Zoete weggevers met opdruk – Lolly’s met logo 

Geef uw nieuwe en bestaande klanten een origineel en lekker relatiegeschenk. Of het nu gaat om kinderen of ouderen, weggevers met opdruk in de vorm van snoepgoed met bedrukking is altijd een goed idee. Relatiegeschenken zijn niet meer weg te denken uit een goede marketingstrategie. Om nieuwe klanten te werven of bestaande relaties aan uw bestaan te herinneren zijn persoonlijke relatiecadeaus een echte must. In de snelle en veranderlijke wereld van vandaag dient u creatief te zijn om consumenten aan uw merk te binden. De meeste bedrijven maken vooral gebruik van onlinestrategieën, maar u kunt nu klantcontact verbeteren door een allround promotiemiddel in te zetten en giveaways met bedrukking zijn hier uitermate geschikt voor. Want zeg nu eerlijk, wie zegt er nu ‘nee’ tegen een fruitige lolly om mee te nemen?

Lekkernij voor uw offline marketingstrategie 

U kunt gepersonaliseerde lolly’s op allerlei manieren als promotiemiddel inzetten. Natuurlijk werken deze aantrekkelijke bedrukte weggevers altijd goed op beurzen en opendagen, maar er is nog veel meer mogelijk. Gebruik lolly’s met uw logo en bedrijfsnaam op scholen, zet een schaaltje met snoepgoed op kantoor voor bezoekende klanten of verras uw relaties en stuur een lolly mee met uw offlinecommunicatie. Met deze bedrukte relatiegeschenken bereikt u moeiteloos een enorme doelgroep: ouders. Kids zullen maar wat graag met het gekleurde snoepgoed naar huis gaan en ook volwassenen kunnen de verrukkelijke weggevers met opdruk niet weerstaan.

Ook leuk: combineer de lolly’s met bedrukking met ander bedrukt snoepgoed, zoals pepermuntjes met logo, chocolade met bedrukking of bedrukte koekjes, en verras uw relaties met een heerlijk relatiegeschenk!

Smaakmakende reclame 

U kunt promotielolly’s op verschillende manieren personaliseren om uw bedrijf op de kaart te zetten. Van Helden biedt weggeef-lolly’s met diverse verpakkingen aan zodat u een uniek geschenk aan uw netwerk kunt aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor naamsbekendheid zorgen door middel van bedrukte transparante wikkels maar ook compacte doosjes van een persoonlijke boodschap voorzien. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende kleuren en fruitsmaken waardoor het mogelijk is om deze relatiecadeaus perfect aan uw merk te koppelen. Deze leuke weggevers zijn ideaal voor zowel branding als klantloyaliteit – of lollyaliteit!

Uw lolly’s met logo bestelt u eenvoudig online 

Merkbekendheid vergroten door middel van bedrukte lolly’s is snel en eenvoudig. Via het online bestelsysteem geeft u precies aan hoe u de weggevers met opdruk wilt personaliseren. U kunt een logo of foto uploaden en een aansprekende tekst uitkiezen. Na de bestelling krijgt u een digitale drukproef toegestuurd zodat u er zeker van bent dat uw promotiemateriaal precies aansluit bij uw wensen. De bestelling wordt pas doorgevoerd wanneer u 100% tevreden bent over het design. Zoals u gewend bent van kantoorartikelen en andere premiums in ons ruime assortiment relatieschenken met opdruk is verzending van de lolly’s gratis.

Heeft vragen of wilt u meer weten over bedrukte lolly’s of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 – 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat.