Keukenwekkers bedrukken

Houd de tijd in de gaten met de keukenwekkers bedrukt met uw logo of tekst.

Sorteer op

3 producten

Kookwekker Egg
Vanaf
€ 2,31
(3)
  • Leuke vormgeving
Keukentimer Click
Vanaf
€ 2,38
(1)
  • Kunststof keukentimer
Timer Ice
Vanaf
€ 2,54
  • Voorzien van countdown en alarmfunctie

Altijd een perfecte maaltijd met uw eigen kookwekker

Schenk uw relaties een origineel relatiegeschenk dat wij iedere keer opnieuw zullen gebruiken. De bedrukte keukentimers en tellers zijn leuk om weg te geven aan kookliefhebbers. Laat de timers bedrukken met uw logo en/of tekst en profiteer van een extra groot bereik. De kookwekkers zijn perfect om weg te geven aan jong en oud. Geef deze bijvoorbeeld weg aan studenten die op zichzelf gaan wonen. In iedere keuken zullen ze gebruikt worden. Het is een praktisch hulpmiddel bij het koken, net als veel andere keukengerei die u kunt laten bedrukken. Dankzij uw bedrukte kookwekker zal iedere maaltijd perfect gegaard zijn. Door de bedrukbare keukentimers wordt uw imago positief beïnvloed en uw naamsbekendheid wordt vergroot.

Laat uw timer of kookwekker met logo of naam bedrukken

Vergroot het effect van uw relatiegeschenk door deze te bedrukken met uw eigen logo en/of boodschap. Wanneer u een relatiegeschenk laat bedrukken wordt deze een verlengstuk van uw merk en organisatie. Dit promotionele weggevertje zal een groot effect hebben op uw naamsbekendheid en imago. De kookwekkers kunt u geheel naar wens laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende opdruk in uw eigen huisstijl kleuren. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en is daardoor perfect voor branding. Wat u ook kiest, de opdruk zal altijd voldoen aan uw wensen.

Ruim assortiment bedrukbare keukenwekkers en timers

De kookwekkers en keukenwekkers met opdruk zijn ideale hulpmiddelen voor in de keuken. In het assortiment vindt u diverse timers en tellers. Zo kunt u kiezen voor een leuke kookwekker in de vorm van een ei. De eierwekker is een iconisch item dat iedereen graag in de keuken wilt hebben. Hierdoor is het een perfect weggevertje om in te zetten wanneer u een brede doelgroep wilt bereiken. Daarnaast hebben wij ook diverse digitale keukentimers die u naar wens kunt laten bedrukken. Voor iedere gelegenheid en doelgroep vindt u hier een kookwekker dat bij u past. Het is ook leuk om de keukenwekkers te combineren met bedrukt keukentextiel of een bedrukte flesopener. Hiermee wordt het een leuk kookpakket om weg te geven, waar jouw branding helemaal op tot zijn recht zou komen. Toch niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op. Wellicht dat wij u perfect kookwekker toch nog kunnen vinden in ons netwerk.

Uw kookwekker met bedrukking bestelt u eenvoudig online

Heeft u gevonden waar u naar op zoek was en een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Dan kunt u uw kookwekker of timer met opdruk eenvoudig online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot aantal, kleur en uiteraard opdruk. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een sample, offerte en/of drukproef vooraf aan te vragen van het gewenste artikel. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.