Cocktailprikkers bedrukken

Cocktailprikkers en kaasprikkers in full colour bedrukken met uw eigen design.

Sorteer op

1 product

Party- kaasprikkers
Vanaf
€ 0,11

Cocktailprikkers met logo als promotiemateriaal

Deelt u iets te eten uit tijdens uw evenement? Tijdens open dagen, beurzen en feesten zullen er vast schalen vol lekkers de zaal rond gaan. Zo kunnen bezoekers een hapje pakken bij hun drankje – denk aan borrelhapjes en snacks zoals blokjes kaas en plakjes worst. Maar ook gezonde snacks worden steeds populairder en nemen vaak de plaats in van traditionele etensschalen. Wat u ook serveert: met een cocktailprikker erin ziet het er altijd feestelijker uit. Laat uw logo, boodschap of ander design in full colour bedrukken op de prikkers en ervaar hoe effectief de prikkertjes zijn als promotiemiddel!

Partyprikkers voor elk evenement

Bedrukte prikkers zijn per stuk zeer betaalbaar: dat maakt ze perfect om in grote hoeveelheden te bestellen. Zo kunt u ze op voorraad leggen en voor meerdere events gebruiken. Gaan ze bij uw feestelijke opening niet op? Dan bewaart u ze toch voor andere momenten! Zet de prikkers bijvoorbeeld creatief in ter promotie: gebruik ze in de etalage of verzin juist nieuwe geefmomenten met de partyprikkers. Deel oliebollen uit tijdens de eindejaarsperiode, prik ze in softijsjes tijdens een warme zomerdag of deel cake met cocktailprikkers uit tijdens uw jubileum. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Kies voor normale opdruk of offset bedrukking

Er zij twee varianten waaruit u kunt kiezen: de normale cocktailprikker en de offset bedrukte optie. Met een offsetprint kan het hele vlaggetje naar wens worden ontworpen terwijl er bij de normale variant altijd een dunne witte rand om uw design heen. Omdat de druktechniek verschilt, verschilt ook de minimale bestelhoeveelheid. De normale prikkers bestelt u namelijk al vanaf 1000 stuks, terwijl u voor de offset cocktailprikkers alleen in grote hoeveelheden kan bestellen. De stuksprijs is dan wel weer lager. Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze medewerkers voor advies op maat.