In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Maak zelf een gepersonaliseerd notitieboek met jouw eigen omslag, voorzien van een logo, slogan, naam, foto of informatie. Een gepersonaliseerd notitieboek is een fantastisch relatiegeschenk of marketingmiddel, waarmee je jouw bedrijf of merk een gezicht geeft. Jij bepaalt zelf hoe jouw notitieboek eruit komt te zien, de relatiegeschenken met logo zijn helemaal op maat te maken. Naast notitieboekjes met logo en notitieblokken zijn er ook stijlvolle schrijfmappen die je kunt laten bedrukken of graferen voor een luxe relatiegeschenk.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Notitieboek met naam

Een notitieboek met naam is een persoonlijk en praktisch relatiegeschenk waarmee je jouw meest gewaardeerde klanten en zakenrelaties kunt verrassen. De gepersonaliseerde notitieboekjes komen goed van pas op kantoor. Je hebt een ruime keuze uit notitieboeken die je met naam kunt personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een duurzaam en milieuvriendelijk notitieboekje inclusief pen of luxe notitieboekjes om te bedrukken. Kies voor notitieboekjes bedrukken om het artikel naar de stijl van jouw bedrijf te personaliseren. Deel het geschenk uit voor een belangrijke meeting, voor het sluiten van een deal of bijvoorbeeld tijdens in-housedagen. Jouw relaties zullen blij verrast zijn.

Notitieboek personaliseren van hoge kwaliteit

Bedrukte notitieboeken van uitstekende kwaliteit doen het goed als relatiegeschenk. Ook kun je de notitieboeken binnen je eigen bedrijf gebruiken, zodat je de huisstijl overal mooi doorvoert en je medewerkers een leuk extraatje ontvangen. Notitieboekjes personaliseren kost je weinig tijd en budget, maar heeft een groots effect. Het praktische cadeau krijgt namelijk een prominente plek op het bureau, bij de balie of bij een klant thuis.

Online notitieboekjes personaliseren en laten drukken

Of je nu op zoek bent naar een notitieboekje met foto of een notitieboek met naam, bij Van Helden stel je gemakkelijk en snel het relatiegeschenk samen dat je zoekt dankzij het ruime assortiment kantoorartikelen en zakelijke geschenken met opdruk. Zo heb je altijd een leuk geschenk voor in een goodie bag, tijdens meetings, beurzen of op congressen. Ook zijn gepersonaliseerde notitieboekjes een uitstekende manier om meer naamsbekendheid te krijgen. Notitieboekjes worden namelijk veel gebruikt, dus door deze aan waardevolle zakenrelaties uit te delen komt ook hun zakelijk netwerk in aanraking met jouw bedrijfsnaam of logo. Zowel voor grote oplages als het bedrukken van notitieboekjes in een kleine oplage zijn wij je graag van dienst. Met een minimale oplage van 25 stuks kun je bijvoorbeeld ook voor een specifiek team of een bepaalde marketingactie notitieboekjes personaliseren en deze uitdelen.

Heb je vragen over het personaliseren van notitieboekjes of wil je meer weten over onze andere zakelijke geschenken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Terug naar boven