In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Heel Nederland kleurt ORANJE met oranje relatiegeschenken

Oranje artikelen

Voor ieder oranje geefmoment

Oranje artikelen voor ieder geefmoment. Denk bijvoorbeeld aan Koningsdag, de Tour de France, het EK en WK voetbal en zo zijn er nog veel meer evenementen waarbij heel Nederland oranje kleurt. Schenk uw relaties leuke oranje gadgets en maak het feest compleeet.

Hier vindt u vele Oranje artikelen, die u kunt laten bedrukken met uw merk en/of een persoonlijke boodschap voor al uw oranjefans. Hup Holland Hup!

Oranje pennen om mee te scoren

Pennen zijn het populairste relatiegeschenk en zorgen ervoor dat u dagelijks onder de aandacht komt. Met deze Oranje pennen gaat u zeker scoren bij uw medewerkers en relaties:

1. Oranje Balpen Sense
2. Oranje Balpen Rimini
3. Oranje Balpen Mega
4. Oranje Balpen Carmen
5. Oranje Balpen Oslo Frosty
6. Oranje Balpen Fiji

Oranje Leeuwinnen

In 2017 wordt het Weuro, het EK voetbal voor vrouwen, in Nederland georganiseerd. Van 16 juli tot en met 6 augustus strijden Europese vrouwen teams om de titel van Europees kampioen. Inmiddels heeft Nederland de finale al bereikt en kleurt Nederland steeds verder oranje en daar kunt u zich bij aansluiten. Neem een kijkje bij onze oranje relatiegeschenken. 

Scoor onderstaande oranje relatiegeschenken om dit moment te vieren. De kans is groot dat Nederland dit weekend Europees kampioen wordt en dan kunt u niet zonder oranje relatiegeschenken. Als de oranje leeuwinnen Europees kampioen worden zulllen ze hoogstwaarschijnlijk gehuldigd gaan worden. Hoe leuk is het als u dan oranje weggevertjes aan uw klanten kunt uitdelen. 

Bekijk hieronder nog meer oranje toppers:

(11 artikelen gevonden)
Terug naar boven