Deltaclip: de echte papieren paperclip

De Deltaclip: een innovatieve en krachtige paperclip van papier. De Deltaclip heeft een professionele uitstraling en is officieel partner van MVO Nederland. Met de Deltaclip kan je jouw bedrijf gemakkelijk profileren als een milieuverantwoorde onderneming. De Deltaclip is eenvoudig te bevestigen en houdt tot wel 15 vellen papier.

Hoe werkt de deltaclip?

De Deltaclip is eenvoudig te bevestigen. Schuif de clip om de vellen die je wilt samenbinden en vouw de witte strip naar achteren. Bevestig de stans achter de clip en je vellen zijn perfect gebundeld. Je kan de Deltaclip gemakkelijk loshalen en op dezelfde manier meerdere malen gebruiken. Bekijk ook het filmpje over de Deltaclip, waarin de werkwijze van de Deltaclip gemakkelijk wordt uitgelegd.

De Deltaclip: innovatief en MVO

De Deltaclip is niet zomaar een paperclip. Het is een uniek innovatief product dat een bijdrage levert aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De Deltaclip is gemaakt van papier en is veilig voor de papierversnipperaar. Op die manier kan de Deltaclip gemakkelijk mee in het recycle-proces. Nog veel beter: hergebruik van de Deltaclip is mogelijk. Je kan deze dus zo vaak gebruiken als je wilt. 

In het assortiment

In ons assortiment vind je twee verschillende Deltaclips, de standaard variant en de Large variant, deze houdt extra veel vellen bij elkaar. Bovendien is de Deltaclip in full colour te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke tekst of laat de Deltaclip bedrukken met jouw bedrijfslogo. Met de Deltaclip verstuur je documenten met een persoonlijk noot, advies of paraaf zonder op het document zelf te hoeven schrijven!