Dopper; de ideale drinkfles met een missie!

Het begin:

Wist je dat wij de helft van het plastic na gebruik direct weggooien? Wij wereldwijd zorgen voor jaarlijks een enorme hoeveelheid plastic afval waarvan slechts één procent wordt gerecycled? Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst één miljoen zeevogels en honderdduizend zeezoogdieren overlijden door het plastic in de oceanen. Het plastic afval komt in kleine deeltjes in het zeeleven terecht waardoor het uiteindelijk ook in onze voedselketen terecht komt. Toen oprichter en eigenaar Everaarts in 2009 een documentaire over plastic afval in de oceanen bekeek was hij in shock. Hier moest wat aan gebeuren! Als een echte ondernemer begon hij met een plan. Door een ontwerpwedstrijd uit te zetten bij de aftrap van Dopper trok hij gelijk een breed publiek. Het iconische flesje welke ook goed te gebruiken is als drinkbeker werd ontworpen door Rinke van Remorte.

Samen voor meer bewustzijn

Dopper gaat het gebruik van wegwerp plastic afval tegen. Elke verkochte fles draagt bij aan het creëren van bewustzijn over plasticvervuiling, educatieve programma's en schoon drinkwater-projecten in Nepal. Dit doen ze onder andere via lezingen, workshops, evenementen en gratis lespakketten. Dopper wil iedereen bewust maken van de impact van single-use plastic waste en wilt de wereld beter maken door veilig drinkwater beschikbaar te maken. Bij Van Helden staan wij helemaal achter de missie van Dopper.

Over de Dopper "The Bottle is the message":

De Dopper is een duurzame drinkfles van Nederlands design. De fles is vaatwasserbestendig, kan eindeloos hergebruikt worden en gaat het gebruik van plastic bekertjes en PETflessen tegen. Het is een fles én bekertje ineen en leverbaar in verschillende kleuren. De drinkfles zelf is gemaakt van PP en de witte beker is gemaakt van ABS. Deze materialen zijn volledig recyclebaar en zijn vrij van giftige en schadelijke stoffen. Je opdruk komt op de witte dop van de fles: hier is voldoende ruimte voor jouw bedrijfsnaam en -logo. Door het grote, witte drukvlak zal jouw logo altijd opvallen. Bekijk ook andere waterflessen.

 
 • Dopper Original [450 ml]
  Vanaf
  7,73
  stars stars
  (196)
  Topper
  • Cradle2Cradle gecertificeerd
 • Dopper Insulated [350 ml]
  Vanaf
  16,95
  stars stars
  (2)
  Nieuwe kleuren
 • Dopper Black Insulated [350 ml]
  Vanaf
  16,95
  stars