Geschenken voor extra veiligheid op het werk en in het verkeer

Veiligheid op de werkvloer en in het verkeer is van groot belang. U kunt hier aan bijdragen met passende relatiegeschenken die voor extra veiligheid zorgen.

Bedrukte veiligheidsartikelen voor op de werkvloer 

Veiligheid staat altijd voorop, ook op de werkvloer. Door bedrukte veiligheidsartikelen cadeau te doen aan uw relaties stimuleert u de veiligheid in uw omgeving. Wat dacht u van een EHBO set met opdruk? Een ongeluk zit in een klein hoekje; dat maakt de EHBO set onmisbaar en daardoor een zeer praktisch relatiegeschenk. Of wat dacht u van een beademingsmasker? Of een alcoholtester? Deze veiligheidsartikelen zijn altijd handig om te hebben. De veiligheidsartikelen zijn perfect om weg te geven tijdens EHBO trainingen of brandoefeningen. Dankzij deze artikelen zullen uw medewerkers of zakenrelaties bewuster omgaan met veiligheid. 

Veiligheidsartikelen met bedrukking voor in het verkeer

Niet alleen op de werkvloer, ook in het verkeer is veiligheid een belangrijk aspect. Zeker in het donker. Men stapt ’s avonds vaak op de fiets of loopt een rondje hard, zonder zich bewust te zijn van de gevaren. Vooral het belang van zichtbaarheid wordt vaak over het hoofd gezien. U kunt uw relaties een handje helpen door hen een bedrukt veiligheidsvest cadeau te doen. Of wat dacht u van een veiligheidslamp met bedrukking? Zo zullen uw relaties altijd goed zichtbaar zijn in het verkeer. Door veiligheidsartikelen cadeau te doen laat u zien dat u de veiligheid van uw relaties belangrijk vindt; iets wat zij zeker zullen waarderen. Bedrukte fietslampjes of veiligheidshesjes met uw naam of logo kunt u bijvoorbeeld inzetten als give away bij acties en evenementen. 

Vergroot uw naamsbekendheid met veiligheidsartikelen

Bij Van Helden hebben we een ruim assortiment relatiegeschenken; dus ook als u op zoek bent naar veiligheidsartikelen met bedrukking bent u bij ons aan het juiste adres! Als u een veiligheidsartikel met opdruk cadeau doet aan uw relaties verhoogt u niet alleen de veiligheid, maar ook uw naamsbekendheid. Veiligheidsproducten hebben namelijk een lange bewaartijd; mensen bewaren deze producten gemiddeld vijf maanden. Zo weet u zeker dat u nog lang onder de aandacht zult blijven.

Bestel uw veiligheidsgeschenken gemakkelijk online

Al onze relatiegeschenken kunt u gemakkelijk en snel online bestellen; dat geldt dus ook voor de veiligheidsartikelen. Daarbij kunt u tijdens uw bestelling precies aangeven hoe u de artikelen bedrukt wil hebben: met uw naam, logo of leuke tekst. U kunt tevens aangeven wat het gewenste aantal is en eventueel welke kleur u wilt. Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef. Pas na uw goedkeuring zullen wij uw relatiegeschenk bedrukken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ook gebruik maken van de live chat! Onze medewerkers helpen u graag en geven u persoonlijk advies op maat.