Goedkope gadgets laten bedrukken met jouw logo

Goedkope gadgets laten bedrukken voor uw promotieactie, dat kan hier. Hier vindt u een ruim assortiment met leuke artikelen die uw relaties ook zeer blij zullen verrassen. Bedruk de gadget met uw merk, logo of boodschap en geef ze cadeau aan uw zakenrelatie of gewaardeerde collega. Voor iedere onderneming, bedrijfstak, persoonlijke voorkeur of afstemming op uw campagne hebben wij geschikte artikelen. Een gadget is altijd een gewaardeerd product om te krijgen, omdat het vaak een hoge functionele waarde heeft. Een gadget is nuttig, en de ontvanger heeft er dan ook daadwerkelijk iets aan. Ontdek de Virtual Reality bril, een van onze gadgets, in ons assortiment. Bovendien zal dit een gadget vanwege de bruikbaarheid, vaak worden gebruikt. Staat uw bedrijfslogo dan bedrukt op de gadget? Dan zult u zeer frequent en voor langere tijd herinnerd blijven door de ontvanger. Kortom, hoe nuttiger uw geschenk, hoe effectiever het zal zijn voor uw naamsbekendheid!

In ons assortiment vind je allerlei soorten gadgets, van technologische gadgets tot eenvoudige premiums. Zo bieden wij bijvoorbeeld diverse smartphone- en tablet gadgets. Denk aan accu's om onderweg de telefoon of tablet mee op te laden, zogenaamde powerbanks. Daarnaast beschikt ons assortiment ook over vele gadgets die bijdragen aan een duurzaam imago. Zo bieden wij verschillende soorten solar chargers. Solar chargers zijn innovatief en origineel. Het is namelijk een draagbare oplader die jouw telefoon oplaadt aan de hand van zonne-energie.   

Ook het geven van een premium is zeer effectief. Geef leuke premium gifts bijvoorbeeld weg op beurzen, open dagen, workshops of andere evenementen. Dit zijn vaak simpele gadgets die altijd bruikbaar zijn voor de ontvanger. Enkele voorbeelden zijn bedrukte aanstekers, sleutelhangers, of keycords. Aanstekers blijven vaak lange tijd liggen in huis. Dit zijn artikelen die ervoor zorgen dat je langere tijd top-of-mind blijft.

Gadget laten bedrukken met hoge kwaliteit voor de laagste prijs

Wil je gadgets laten bedrukken? Dan ben je hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Omdat alles bij ons intern gebeurt kunnen wij snel jouw promotieartikel gereed maken. Wij kunnen alle artikelen voor jou tegen de laagste prijs bedrukken.

Laat jouw gadget bijvoorbeeld bedrukken met een logo of tekst. Dit is een efficiënte manier om meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf te creëren of de band tussen jou en jouw relaties te versterken. Wanneer je er voor kiest om een gadget te laten bedrukken, lever de gewenste bedrukking aan en wij zorgen ervoor dat de gadget netjes wordt bedrukt, voor een ideaal eindresultaat.

Neem contact op met onze medewerkers voor een persoonlijk advies op maat. Je hebt tevens de mogelijkheid om een vrijblijvende drukproef vooraf aan te vragen. Zo weet je van te voren precies wat je bestelt en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Naturel houten kleurpotloden [6 kleuren]
Vanaf
€ 0,12
(10)
Kleine oplage
  • Eco verpakt
Potlood Gianna
Vanaf
€ 0,05
(30)
Topper
  • Uiterst degelijk
Transparante sleutelhanger Crystal
Vanaf
€ 0,26
(18)
Topper
  • Zeer geschikt promotiemateriaal
Kogelspelletjes Beto
Vanaf
€ 0,52
(5)
Bankpashouder euro
Vanaf
€ 0,13
  • Biedt bescherming
Keycord met klemgesp
Vanaf
€ 0,43
(47)
Topper
  • Met handige karabijnhaak
Fotomok [325 ml]
Vanaf
€ 2,62
(16)
Topper
  • Full colour bedrukken om extra op te vallen
Balpen Mega
Vanaf
€ 0,13