Jubileum geschenken voor uw collega’s en zakenrelaties

Een jubileum wilt u natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een jubileum geeft u de kans om uw waardering voor uw medewerkers te tonen, de banden met leveranciers nog steviger aan te halen en de relatie met uw klanten te versterken. Het geven van een relatiegeschenk levert een bijdrage aan een geslaagde jubileumviering. Een bedrukt relatiegeschenk zorgt voor een hoge attentiewaarde en een blijvende herinnering. Met een gepersonaliseerde geschenk is dit effect nog groter.

Vijf GOUDEN tips voor de inzet van relatiegeschenken bij uw jubileum:

  1. Benut uw jubileum gedurende het gehele jubileumjaar in al uw communicatie. Zet bij al uw activiteiten relatiegeschenken met een speciaal jubileumlogo in.
  2. Bouw de spanning op: kies bij de uitnodiging(en) van uw jubileumbijeenkomst(en) voor een stapsgewijze opbouw.
  3. Zorg voor een waardevol aandenken bij uw jubileumviering, als bedankje voor de deelnemers. 
    Tip: Gepersonaliseerde pennen scoren hoog
  4. Vergroot de teamspirit door een sportieve in- of outdoor bijeenkomst met uw eigen medewerkers of relaties te organiseren. Een mooi gelegenheid om ze een professionele sportoutfit te schenken bedrukt met uw (jubileum)logo. Denk aan bodywarmerspolo'st-shirtscaps en tassen.
  5. Uw jubileum is een uitgelezen moment om uw omzet te vergroten of uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Een incentive met luxe(re) artikelen spreekt elke doelgroep aan. Denk aan de topmerken zoals Matterhorn kledingCase Logic tassen en Jamie Oliver keukenattributen.

Vragen of persoonlijk advies?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 0344 - 640 200 (Tiel), via 010 - 754 92 65 (Rotterdam) of via het contactformulier.