Maak kennis met de wensfles

 

Beter bekend als artikel 8223. Dit artikel is in ons assortiment bekroond met een prachtig goed doel: Make-A-Wish. Voor elke fles doneren wij €1,- aan Make-A-Wish Nederland. En zo realiseren we de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Zoek jij een mooie fles met bedrukking en wil je graag een bijdrage leveren aan dit goede doel? Bestel dan onze wensfles!

Wat doet Make-A-Wish?

 

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden, jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, artsbezoeken en niet weten wat de toekomst brengt. Voor al deze kinderen wil Make-A-Wish Nederland hun allerliefste wens vervullen. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. De positieve energie die het toeleven naar de wensvervulling kinderen en hun omgeving geeft, is precies wat nodig is om met de ziekte om te kunnen gaan. 

Van Helden & Make-A-Wish

 

Onze slogan "Alles om te geven" sluit naadloos aan op de visie van Make-A- Wish. Los ervan dat we blij worden van tevreden klanten, gaat onze slogan verder dan dat. We geven graag terug en wat beter dan een liefste wens die wordt vervuld.

Ieder kind heeft
magie nodig, sommigen zelfs
meer dan anderen.


Hoeveel hebben we
momenteel opgebracht?


Iedere week verversen wij deze pagina om
jullie op de hoogte te houden hoeveel we
hebben opgebracht met onze actie. 

Zelf een donatie doen aan

Make-A-Wish?

 

We willen op alle mogelijke manieren helpen. Doneer je liever een bedrag aan Make-A-Wish zelf, dan sturen we je door naar hun website.

 

Andere relatiegeschenken met een missie