Notitieboekje A5 bedrukken

Notitieboekje A5 laten bedrukken? Het A5-formaat is zeer populair vanwege het handzame formaat. Dit formaat wordt vaak gebruikt voor folders, flyers en brochures en is een stukje groter dan de pocketformaat notitieboekjes, waardoor de ontvanger en meer aantekeningen in kwijt kan. De afmetingen van een A5 notitieboek zijn 14,8 x 21 centimeter. Laat je notitieboek a5 met logo bedrukken als relatiegeschenk, weggevertje of promotiemiddel.

A5 notitieboek bedrukken met logo

Een notitieboek A5 met logo is een praktisch zakelijk geschenk dat het zeer goed doet tijdens workshops of seminars omdat de ontvanger deze direct kan gebruiken. Ook kun je de A5 notitieboekjes aan het begin van een vergadering uitdelen aan je eigen medewerkers. Er zijn A5 notitieboekjes inclusief pen, met een hardcover of ringband, die je helemaal kunt personaliseren naar je eigen wensen vanwege de mogelijkheden om deze in full colour te bedrukken. Van Helden heeft een ruim assortiment aan bedrukbare kantoorartikelen en zakelijke geschenken  die je met logo, bedrijfsnaam of een andere tekst kunt laten bedrukken. Deze gewaardeerde relatiegeschenken met logo worden nog lang gebruikt.

Notitieboekjes A5 bedrukken voor marketingdoeleinden

Bedrukte notitieboekjes en bedrukte notitieblokken dragen bij aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Deze kun je uitstekend inzetten voor marketingdoeleinden. Door de offline marketing te koppelen aan online marketing kun je de resultaten gemakkelijk meten. Laat het A5 notitieboek bedrukken met een link naar een speciale landingspagina om te meten hoe je potentiële klanten in leads verandert. Ook kun je op deze manier uitstekend de B2B markt bereiken doordat er tijdens een zakelijk evenement meerdere mensen met een notitieboek met jouw bedrijfslogo op zak lopen. Door relevante zakenrelaties te voorzien van een notitieboek met opdruk wordt hun netwerk van zakenrelaties blootgesteld aan jouw branding.

Op zoek naar goedkope notitieboekjes met logo of wil je notitieboekjes bedrukken in kleine oplage? Ook dat is mogelijk!

Ecologische A5 notitieboekjes bedrukken

Duurzame A5 notitieboekjes sluiten uitstekend aan bij het imago van duurzame bedrijven. Deze milieuvriendelijke notitieboeken zijn gemaakt van gerecyclede materialen of zijn tot stand gekomen middels een minder belastend productieproces. Van Helden heeft een ruim assortiment aan duurzame notitieboekjes en andere bedrukte ecologische kantoorartikelen  en relatiegeschenken die passen bij de missie van jouw bedrijf als MVO ondernemer.

Laat notitieboekjes A5 bedrukken naar jouw wensen

Notitieboekjes bedrukken is een creatief proces waarbij jij bepaalt hoe jouw zakelijke geschenk eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit een groot aantal kleuren, kiest zelf de gewenste oplage en of er bijvoorbeeld een pen bij het notitieboekje moet zitten. Veel van de A5 notitieboeken zijn voorzien van handige functies, zoals een insteekvak aan de binnenzijde, een bladwijzer en een elastieken band. Voorzie het notitieboekje van je logo, een enthousiasmerende tekst, een naam en/of je adresgegevens zodat het relatiegeschenk bijdraagt aan jouw doeleinden. Je ontvangt eerst gratis een digitale proefdruk zodat je kunt controleren of het product helemaal naar wens is. Heb je hulp nodig bij het A5 notitieboek bedrukken? Neem dan contact met ons op.