Notitieboekjes Bedrukken

Bedrukte notieboekjes zijn ideale weggevers tijdens een seminar of zakelijke meeting. Door de notitieboekjes van je logo of bedrijfsnaam te voorzien, werk je bovendien meteen ook aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Onze notitieboekjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en kunnen voorzien worden van een afbeelding en tekst. Verantwoord ondernemen? Kies dan voor onze duurzame variant.

   

 

(73 artikelen gevonden)

Pagina's

A5 notitieboekjes bedrukkenLuxe notitieboekjes bedrukkenHardcover notitieboekjes bedrukken Notitieboekjes graveren 

Duurzame notitieboekjes

Notitieboekje bedrukken met logo als relatiegeschenk of giveaway

Een notitieboekje met logo is een praktisch en zakelijk geschenk met logo dat het zeer goed doet als weggever op beurzen en open dagen. Daarnaast zijn de relatiegeschenk notitieboekjes ook geschikt om weg te geven tijdens workshops of seminars. Deel de bedrukte notitieboekjes uit voor de course begint, zodat hier de aantekeningen in gemaakt kunnen worden. Wij kunnen het relatiegeschenk notitieboekje met logo of tekst bedrukken, maar u kunt ook een notitieboek personaliseren met naam. De gepersonaliseerde notitieboekjes zijn zeer gewaardeerde geschenken die nog lang gebruikt zullen worden. 

Kies uit diverse relatiegeschenken notitieboekjes en notitieblokken

De bedrukte notitieboeken in ons assortiment hebben elk een andere stijl. Van Helden Relatiegeschenken levert notitieboekjes met opdruk in ringband design maar ook in boekvorm. Notitieboekjes bedrukken kan daarnaast voor zowel pocketboekjes als voor grotere varianten. Een aantal notitieboekjes worden zelfs inclusief pen geleverd. Hiermee geeft u uw relaties altijd een compleet geschenk cadeau. Ook kunt u een luxe notebook bedrukken met logo voor al uw zakenrelaties. Op die manier kunnen uw relaties ook tijdens zakelijke gelegenheden aantekeningen maken in een notitieboek met uw logo erop.

Tip: als u een notitieboek bedrukt met uw adresgegevens en uitdeelt, dan heeft uw relatie altijd uw gegevens bij de hand.

Notitieboekjes bedrukken als marketingstrategie

Om online en offline marketing te integreren, kunt u notitieboeken bedrukken en als branding inzetten. Notitieboekjes bedrukken met uw logo, website of een pakkende tekst zorgt ervoor dat potentiële klanten in leads veranderen. Als u een doordachte strategie gebruikt voor deze offline-leads kunt u dit testen door te kijken in welke mate de website traffic van ‘direct leads’ toeneemt gedurende uw actie. Doordat meerdere mensen met een notitieboek met bedrijfslogo op zak rondlopen en zeker tijdens professionele evenementen zullen gebruiken, kunt u tevens eenvoudig de B2B markt bereiken. Zorg ervoor dat relevante zakerelaties een notitieboekje met opdruk bij zich hebben zodat het netwerk van deze relaties blootgesteld wordt aan branding. 

Ecologische notitieboekjes met opdruk

In de groene wereld van vandaag de dag identificeren mensen zich maar al te graag met ecologische, milieuvriendelijke producten. Daarom biedt Van Helden ook een milieuvriendelijke optie aan als het gaat om notitieboekjes met bedrukking. Deze te bedrukken notitieboekjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal of hebben een minder belastend productieproces achter de rug. Andere te bedrukken notitieboekjes bestaan uit papier voor welke de groei van de bomen niet gepaard is gegaan met overmatig gebruik van pesticiden. Bent u een MVO-ondernemer en geïnteresseerd in bedrukte ecologische kantoorartikelen die u als relatiegeschenk kunt inzetten? Dan kunt u bij Van Helden verschillende milieuvriendelijke producten van opdruk voorzien, met onze super groene te bedrukken notitieboekjes als een optie.

Relatiegeschenk notitieboek in uw eigen huisstijlkleuren

Een notitieboekje met logo is niet alleen een praktisch relatiegeschenk om weg te geven, het is ook zeer geschikt voor eigen gebruik. Laat bijvoorbeeld een notitieboek bedrukken met de missie van het bedrijf en deel deze uit aan uw medewerkers als extra motivatie. Of laat de notitieboekjes bedrukken met uw logo in uw eigen huisstijlkleuren, zodat deze overal in uw organisatie terugkomt. Dit zorgt voor samenhorigheid bij uw medewerkers. De bedrukte notitieboeken zin onmisbaar op het bureau. Ze zijn ideaal om even snel een aantekening te maken met bijvoorbeeld een bedrukte pen.

Notitieboekjes bedrukken in fullcolour

Omdat wij de notitieboeken bedrukken in fullcolour is het mogelijk om deze geheel naar wens te laten drukken. Een gepersonaliseerd notitieboek is een speciaal relatiegeschenk en heeft een groot effect op uw relaties. Of u nu kiest voor notitieboeken met logo of een notitieblok met foto, bij Van Helden kijken wij altijd samen met u naar de mogelijkheden. Zo kunt u er ook voor kiezen om een notitieboekje cadeau te doen in combinatie met een gegraveerde luxe pen of andere handige kantoorartikelen met opdruk.

Kleinere oplage notitieboekjes met opdruk

In ons brede assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Notitieboekjes bedrukken is al mogelijk vanaf een oplage van 25 stuks dus het is niet nodig om direct honderden boekjes te bestellen. Op deze manier kunt u bepaalde doelgroepen of zakenrelaties heel precies bereiken door middel van notitieblokken met opdruk. Voor marketingacties of aanbiedingen zijn bedrukte notitieblokken daarom zeer bruikbaar. Denk goed na over waar een gepersonaliseerd notitieboek het beste uit de verf komt en uw marketingdoelen het beste ondersteunt. Hierbij houdt u rekening met wat u wilt bereiken door het inzetten van bedrukte notitieboeken en indien mogelijk maakt u het succes meetbaar.

Bestel uw notitieboekje met bedrukking eenvoudig online

Om te zorgen dat u precies weet hoe uw bedrukte notitieboeken eruit komen te zien, bieden wij u een gratis digitale drukproef vooraf aan. Dan weet u altijd wat u kunt verwachten en kunt u de druk eventueel nog grafisch aanpassen. Wij zullen uw notitieblok pas drukken als u 100% tevreden bent over de drukproef. 

Heeft u vragen over het bedrukken van kantoorartikelen en zakelijke geschenken? Neem dan contact op met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Benieuwd hoe wij notitieboekjes bedrukken (blinddruk)?

Blader ook eens door de inspiratiegids voor notitieboekjes

Inspiratiegids notitieboekjes bedrukken