Originele kraamcadeaus en babygeschenken met logo

Verwacht één van uw relaties binnenkort een kindje en wilt u iets speciaals doen om het gelukkige koppel te verrassen? Voor originele kraamcadeaus bent u bij Van Helden Relatiegeschenken aan het juiste adres. Of u de moeder in wording nu wilt verrassen bij de laatste echo of de kersverse moeder na de bevalling wilt verwennen: een origineel kraamcadeau is altijd welkom!

Verschillende originele cadeaus

Bij Van Helden Relatiegeschenken heeft u de keuze uit verschillende originele kraamcadeaus. Zo hebben we een schattige – maar stiekem toch gevaarlijke – pluchen leeuw met zachte manen en een net zo zacht prijsje. Ook hebben we voor de kleine apenkop een pluche aap met vrolijke kleurtjes in de aanbieding. Bent u meer fan van olifanten, kikkers of nijlpaarden voor de kleine? We hebben veel variatie in pluchen beesten, dus kijk gerust eens in ons assortiment! Naast knuffels hebben we ook knuffeldoekjes in de vorm van dieren. Er zijn vier varianten, dus er is voor ieder wat wils. Zo weet u zeker dat u een origineel kraamcadeau naar wens kunt geven.

Opdruk naar keuze

Net als onze andere relatiegeschenken, kunt u de originele kraamcadeaus voorzien van een opdruk naar keuze. Heeft u een leuke boodschap voor de kersverse mama en haar kleine? Wilt u het babygeschenk koppelen aan uw bedrijf door er een logo of een slogan op te plaatsen? Bij Van Helden Relatiegeschenken bepaalt u hoe uw geschenk er uitziet. Origineler kan het niet! 

Vragen of persoonlijk advies?

Heeft u nog vragen over onze geschenken of ontvangt u graag advies over de aanschaf van een origineel kraamcadeau? Onze specialisten weten wat er voor nodig is om een relatie te verrassen met een mooi geschenk en zij helpen u graag bij de aankoop van een kraamcadeau. Schroom dus niet om contact op te nemen via ons contactformulier of bel naar 0344 – 640 200. Onze specialisten zitten van maandag tot vrijdag van 08:00-18:00 uur klaar om u te adviseren en te helpen bij de zoektocht naar het perfecte cadeau!