Promotietextiel: Uitgebreid assortiment bedrukte- en onbedrukte promotiekleding

Goed promotietextiel is essentieel voor een juiste aankleding van promotieteams of om uw bedrijf te onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten tijdens evenementen. Hiermee straalt u namelijk professionaliteit uit en vergroot u de naamsbekendheid. Dankzij de promotiekleding ziet men direct bij welk bedrijf/merk het betreffende promotieteam hoort. Zelfs wanneer het personeel niet bij de eigen stand in de buurt staat, wordt dit alsnog mede mogelijk gemaakt door de bedrukte promotiekleding. Dus bent u opzoek naar eenheid en herkenbaarheid op bijvoorbeeld een beurs? Zorg voor opvallende, bedrukte promotiekleding!

Soorten promotietextiel

Alles we het hebben over de soorten promotiekleding, dan zijn de mogelijkheid oneindig. Voor elk(e) functie, bedrijf en branche is wel passende kledij te vinden, van blouses tot aan truien. Allereerst is het verstandig om na te gaan welke soort textiel goed past bij uw bedrijf. Vervolgens is het de zaak om de kleur en het aantal te bepalen. En als laatst is het van belang om te bedenken of u graag wel of geen bedrukking wilt. Hierbij is onze mening dat het bedrukking van de kleding zeer raadzaam is. Zo maakt u namelijk van onpersoonlijke kledij, een passende en persoonlijke polo. Uiteraard heeft u ook de keuze uit bedrukte promotiekleding als: bedrukte jassen, rugby shirts, caps, bodywarmers en bedrukte t-shirts. Kortom: voor ieder wat wils!

Laat uw promotiekleding bedrukken!

Zoals eerder benoemd kunnen wij de bestelde kleding ook direct voor u laten bedrukken. Denk hierbij aan bedrukking als uw logo, bedrijfsnaam, slogan en ga zo maar door. Heeft u bijvoorbeeld een wellness? Denk er dan eens aan om uw handdoeken en gastendoekjes te laten borduren. Deze manier van bedrukking biedt een lange levensduur en is van hoge kwaliteit. Dit straalt luxe naar uw gasten uit en daar maken zij maar al te graag gebruik van.  

Promotiekleding voor elk moment

Het dragen van promotiekleding van topmerken is niet alleen interessant voor bedrijven op een beurs, maar ook voor sportteams tijdens wedstrijden en voor scholen tijdens een schoolkamp. Zoals eerder gezegd zijn de mogelijkheden hierin eindeloos. Allemaal heeft het met elkaar gemeen dat het herkenbaarheid oplevert en zorgt voor meer eenheid. 

Bestel bedrukte promotiekleding online!

Het bestellen van diverse promotiekleding doet u eenvoudig online. Denk bij het bestellen wel aan het geslacht, het aantal, de kleur en soort bedrukking. Heeft u dit eenmaal bepaald? Vraag dan tevens een proefdruk aan, zo weet u precies wat u kunt verwachten. Heeft u behoefte aan meer informatie en/of persoonlijk advies met betrekking tot promotietextiel op maat? Neem dan gerust telefonisch contact op met één van onze ervaren adviseurs via 0344-640200 of vul online het contactformulier in.

 • Sjaal Ribban
  Vanaf
  2,96
  Nieuw
 • Vissershoed Holsen
  Vanaf
  1,45
  Nieuw
 • Sjaal Polar
  Vanaf
  1,82
  Nieuw
 • Omkeerbare Vissershoed Nesy
  Vanaf
  2,18
  Nieuw
 • Kinder Pet Rick
  Vanaf
  1,22
  Nieuw
 • Pet Clipak