Sprout: plant jouw potlood

Een potlood met ambities

Er is meer groen nodig op ons planeet. De bloemen en planten zorgen nu eenmaal door middel van fotosynthese voor schonere lucht. Het potlood van Sprout is meer dan een schrijfwaar. De potloden van Sprout hebben serieuze ambities. Het potlood is gemaakt van 100% natuurlijk klei en grafiet omhult in FSC gecertificeerde cederhout. Je kunt het potlood gebruiken tot er een klein stompje overblijft. In de biologisch afbreekbare capsule aan onderzijde zitten zaadjes. Wanneer je het potlood met deze zijde in een plantenbak plant groeit er binnen no time een plantje uit. Met het Sprout potlood laat je zien dat je met iets kleins als een potlood een groot verschil kan maken en lever je een bijdrage aan de flora en fauna van de wereld.

Groei voor bedrijf en milieu

Met het Sprout potlood geef je jouw relaties niet alleen een leuk promotiemiddel. Je laat zien waar je voor staat als bedrijf en je laat hiermee zien dat je een bijdrage levert aan het milieu. Hierdoor is het een ideaal eco relatiegeschenk om weg te geven. Door het potlood te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst is het een verlengstuk van jouw merk. Hiermee is het een perfect promotiemiddel om je naamsbekendheid mee te verhogen. De boodschap op het potlood is geheel naar wens, zodat het geschenk voor iedere gelegenheid in te zetten is. Geef deze bijvoorbeeld weg bij productintroducties, seminars of duurzaamheid conferenties. Met het Sprout potloot laat je niet alleen jouw eigen bedrijf groeien, maar ook iets moois voor mens en milieu.

 

Voor ieder wat wils

Planten zijn iets heel persoonlijk. De één houdt van prachtig gekleurde bloemen, terwijl de ander het liefst eigen kruidenplantjes poot. In de capsule van het potlood bevinden zich non-GMO zaden. Dit zijn zaden die zonder gebruikmaking van genetische modificatietechnieken zijn vervaardigd. Je kan kiezen uit diverse planten en bloemen. Schenk je doelgroep bijvoorbeeld een dubbele boodschap door ze een potlood met vergeet-me-nietjes te schenken. Zo blijf je nog extra lang in het geheugen van de ontvanger hangen.